Obavijesti

Show

Komentari 33

Olja otvorila dušu, govorila i o pokojnom mužu: Performansi su bijeg od demona, jako mi fali

Olja otvorila dušu, govorila i o pokojnom mužu: Performansi su bijeg od demona, jako mi fali
8

Nakon otvaranja modnog dućana 'Skandal' u centru Splita, Olja je otkrila što je bio povod njezinom odlasku u razne televizijske showove, kako se nosi sa suprugovom smrti i u kakvim je odnosima s kćeri Paulom

Splitska vampirica Olja Einfalt Mihovilović (58), umjetnica koja je najveću slavu stekla sudjelovanjem u emisiji 'Ljubav je na selu', za RTL otvoreno je progovorila o sudjelovanju u televizijskim showovima, ali i o privatnom životu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Naime, Olja je sredinom lipnja u centru Splita ponovo otvorila modni dućan 'Skandal' nakon tri mjeseca pauze. Na otvorenje su došli kolege i prijatelji iz showa 'Ljubav je na selu'.

Splitska vampirica se skinula u badić i ponosno pokazala tijelo: 'Svaka čast, bravo ljepotice'
Splitska vampirica se skinula u badić i ponosno pokazala tijelo: 'Svaka čast, bravo ljepotice'

- Bila mi je moja kraljica Bahrica, bio je moj Dragan, s djecom, bila je 'lubeničarka' Renata. Tako ju zovem od milja. Naša Mare i Željan, ali bez Samante jer su taj dan prekinuli - rekla je Olja za RTL

Zatim se osvrnula i na odnos s farmerom Draganom, na čijoj je farmi bila u 13. sezoni showa. 

- Dobro smo se zabavljali, mislim da smo stvarno slični no, što se tiče emocija, imamo još neke stvari za riješiti. Nažalost, oboje smo udovci. Nije lako sve to zaboraviti - objasnila je te progovorila o braku i smrti supruga Marka Mihovilovića.

Podsjetimo, Oljin suprug Marko preminuo je prije dvije godine. Razbolio se u samo godinu dana, a iako je prestao pušiti deset godina prije smrti, dobio je i karcinom pluća. Ona se nije mogla pomiriti s tim da on odlazi, bila je cijelo vrijeme uz njega.

- Svi moji performansi i odlasci u televizijske showove su bijeg od mojih nekih demona, želja da pokušam izići iz kolotečina i malo zaboravim. Stvarno smo bili jako povezani, sve smo radili zajedno. Bili smo dobri supružnici. Jako smo se voljeli - otkrila je Olja pa dodala: 

- Imam osjećaj da je tu sa mnom i da moram biti jaka. Njegova želja i borba su sada dio mene. 

Vampirica Olja uplašila bivšeg muža Doris Pinčić; Sačekala ga, a on vidio bič u ruci pa pobjegao
Vampirica Olja uplašila bivšeg muža Doris Pinčić; Sačekala ga, a on vidio bič u ruci pa pobjegao

Uz pokojnog supruga, Olja je govorila i o odnosu s kćeri Paulom. 

- Nismo se dugo vidjele radi korone, ali stalno smo na liniji. Ona mi je i dijete i prijatelj - zaključila je splitska vampirica i priznala da se iznenadila što je kći pošla njezinim stopama. 

Finalna večer 61. Splitskog festivala

Naime, Paula je stipendistica proslavljenog modnog dizajnera Alexandera McQueena te se trenutno nalazi u Parizu, a studij pohađa u Londonu. 

NA KRAJU POGLEDAJTE I: