Obavijesti

Show

Komentari 6

Spojevi, svađe i strasni poljupci: Paulina sanjala Sinišu, Hrvoje rekao Marini da mu je zabavna

Spojevi, svađe i strasni poljupci: Paulina sanjala Sinišu, Hrvoje rekao Marini da mu je zabavna
12

Vrijeme upoznavanja davno je završilo, a farmeri su uposlili svoje djevojke. Podijelili su im zadatke, na što većina nije bila sretna

VIDEO

Siniša je svojim djevojkama skuhao jutarnju kavu, a potom pozvao Paulinu da se pridruži ekipi. Uspavana ljepotica je ipak prespavala Sinišinu podjelu radnih zadataka. 'Kod Siniše sam došla više uživati nego raditi, ali vidim da on ima svoje zadatke', ustvrdila je Martina, a Paulina je otkrila da je farmera sanjala.

 

- Tebe sam sanjala, nesrećo jedna! Osjetila sam da si mi ušao u krevet - rekla je pa su se našalili. 

Zvonko je iskoristio situaciju i pomirisao Branku: 'Glavu je u grudi stavio čim je dobio priliku'
Zvonko je iskoristio situaciju i pomirisao Branku: 'Glavu je u grudi stavio čim je dobio priliku'

Nakon vrućih pošalica, Siniša je ekipu ustrojio da krenu s jutarnjim zadacima. Djevojke su radove otišle obaviti u haljinicama i cipelicama, a farmer je odmah komentirao da su neprimjereno odjevene. Martina je poručila da bi trebalo pokositi, ali ipak je nastavila nositi se sa šetnjom kroz visoku travu. Paulinu je poslije Siniša dignuo da sa stabla ubere jabuku. 

Zadatke za svoje djevojke, spremio je i Hrvoje. Utrka tačkama je najavljena. Gnojivo su morale prenositi do kalifornijskih glista, a usto je Hrvoje osmislio i natjecanje - koja će prva napuniti tačke i donijeti ih do glista. 'Jako puno melje, pogotovo ujutro', komentirala je Marina Suzaninu reakciju i pitanja o zadatku.

Suzana razljutila Hrvoja: 'Ma ona je fejk, puno priča i samo se nameče. Nije ni iskrena uopće!'
Suzana razljutila Hrvoja: 'Ma ona je fejk, puno priča i samo se nameče. Nije ni iskrena uopće!'

'Maltretira sve nas, non stop je nešto' dodala je Marina, a ona i Dragana odlučile su dati sve od sebe da pobijede u izazovu. Marina je i pala - no digla se i nastavila pa je odnijela pobjedu u izazovu i osvojila spoj s Hrvojem, a najgore je prošla Suzana. 'Dao joj je pobjedu da vidi reakciju Suzane i mene', zaključila je gubitnica dana.

- Bila sam sretna što sam pobijedila, dobila sam spoj s njim, svakome je drago kad pobijedi - zaključila je, a spoj su proveli na njegovoj farmi.

'Zabavno mi je i zanimljivo, pogotovo s tobom', priznao je Hrvoje Marini na spoju. 'Nema ni trunčice zlobe u sebi i ne glumata, on je takav kakav je i to mi se jako sviđa kod njega', komentirala je Marina.

- Možda mi odgovara najviše. I Dragana, ali Marina mi više odgovara - iskren je bio Hrvoje, a raspričali su se i o nedavnom poljupcu i spoj završili držeći se za ruke. 

Farmeri doveli kandidatkinje na imanja, neki ih odmah zaposlili, a jedan farmer ljubi čak dvije
Farmeri doveli kandidatkinje na imanja, neki ih odmah zaposlili, a jedan farmer ljubi čak dvije

Situacija kod Milka bila je dalmatinski opuštena, no ljubavno pomalo napeta. Povjerio je damama da mu se emocije mijenjaju iz dana u dan, a dogodio se i manji konflikt među Anom, Mandom i Milkom. 'Ne znam koja mi je draža', rekao djevojkama.

- Neću se boriti rukama i nogama - dodala je Manda, a očekivanja od Milka su visoka pa je pao i strasni poljubac između njega i Jasne koja je komentirala da od njega očekuje sve.

On je zaključio da među djevojkama vlada ljubomora. 'Nisam ljubomorna, to nije lijepo, ali je li nisu mogli malo izdurati', objasnila je Ana nakon poljupca Milka i Jasne. Njih dvoje otišli su i u večernju šetnju Šibenikom, a tijekom iste priznao je Milko Branki da je smatra pravim zgoditkom jer je obrazovana i glazbeno potkovana.

Milko poljubio Anu i Jasnu, a Hrvoje poručio Suzani: 'Nisi ti vidjela farme u životu, fejk si!'
Milko poljubio Anu i Jasnu, a Hrvoje poručio Suzani: 'Nisi ti vidjela farme u životu, fejk si!'

- Našli smo se u priči, odgovaramo si mentalitetom i pogledima na život - ispričala je Jasna, a Milko je dodao da taj njihov odnos ima veliki potencijal pa su se na kraju spoja počastili i čokoladom koju je farmer kupio djevojci.

'Osvojio sam je šarmom koji je utkan u mene', bio je jasan Milko. Zvonko se, s druge strane, oslobodio na svojoj farmi, a njegove dame Irena i Brankica nad grmom aronije pričale su o odnosu Smilje i njega. Ubrzo se i Smilja pridružila branju aronije, a tijekom berbe dame su razgovarale o odnosu nje i Zvonka.

'Ona je Zvonka uzela pod svoje, kuću pod svoje, sve pod svoje i počela je čak biti malo agresivno bahata', zaključila je Irena o njihovom odnosu. Smilja je u borbi za Zvonka od pet ujutro u radnoj akciji čišćenja, a kada se djevojkama pridružio u branju aronije - jeo je Smilji iz ruke i komentirao da mu je to skroz dobro.

Đuro o prijavi u 'Ljubav je na selu': Kći Ana je našla muža preko showa, a ja tražim ženu!
Đuro o prijavi u 'Ljubav je na selu': Kći Ana je našla muža preko showa, a ja tražim ženu!

Branka je potom predložila da iz njezinih usta uzme aroniju, no odbio je tu ideju jer se srami. Smilja oštro reagira na konkurenciju. Dokazala je to i tijekom večernjeg druženja na kauču. Čim su se Zvonku i njoj pridružile Brankica i Irena - magije je nestalo. 'Uvijek im pokvarimo idilu Brankica i ja. Ona odmah ima kiselu facu', rekla je Irena, a Branka komentirala kako pored nje nema šanse te se prihvatila češkanja Zvonka.

'Bit će fajt samo takav, tek što će biti Smilja nije ni svjesna', prijeteći je ispričala Irena. Kod mladog Ivana u Žminju situacija je ležernija. Odveo je djevojke da provjere krave, a cure su se tome razveselile.

'Nisam navikla na takav život', poručila je Dona, dok je Vanja rekla da se nije pripremila za obilazak štale. 'U štali je užasno smrdljivo', komentirala je gradska cura, ali nakon desetak minuta ipak je nahranila kravu.

Gabrijela i Dona ocijenile su to traženjem pažnje. Uskoro se Gabrijela dokazala u mužnji, koju je stručno obavila te je time oduševila Ivana. Dona nije željela pomoći te je jako sretno prihvatila da skuhaju i popiju jutarnju kavu. Dame je nakon kave Ivan provozao na svom traktoru. 'Bilo je fenomenalno', rekla je Vanja nakon vožnje.

Povezao ih je na sadnju maslina koje za Ivana simboliziraju sreću. Prva se sadnje prihvatila Dona. 'Ona je Dalmatinka, ona zna s maslinama', ustvrdio je Ivan. 'Imam osjećaj da sama sebi jamu kopam', komentirala je Vanja tijekom pokušaja da napravi rupu za sadnju masline.

Nije bila presretna pa je poručila da Ivanu i maslini želi sve najbolje. Gabi je, čini se, bila najuspješnija, a nakon što sve dame posadile svoje biljke - sve je završilo fotografijom dama i njihovih maslina.

Siniša učio Martinu igrati biljar: Stara koka, dobra juha. Bolja je dvadeset mlađa nego starija...
Siniša učio Martinu igrati biljar: Stara koka, dobra juha. Bolja je dvadeset mlađa nego starija...

Kod Dragoljuba u kuhinji Jasminka je priredila obećane baklave, a potom ih ponudila Ljiljani. Jasminka i Ljiljana komentirala je odnos Dragoljuba i Silvane. 'Ljiljana je zabrinuta kad god netko ide s Dragoljubom na dejt', komentirala je Jasminka uz baklavu, a komentirale su i dan izbacivanja koji se bližio.

- Vidjet ćemo što će biti - rekla je Jasminka.

Dame su prognozirale da će upravo Smilju Dragoljub izbaciti te da ju je upravo stoga odveo na spoj. Spoj Silvane i Dragoljuba održao se u restoranu, uz smijeh i razgovor. 'Voljela bi kliknuti s njim. Ne treba mi bogatstvo, ali bitna mi je ta muška ljubav', otkrila je Silvana. 'Poštovanje i mogao bih gajiti neko prijateljstvo', objasnio je Dragoljub, a Smiljana poručila da traži malo ljubavi.

Dragoljub, pak, ne vjeruje njezinim motivima i smatra da među njima nema romantičnih osjećaja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja