Obavijesti

Show

Komentari 10

Spojili nespojivo: 'Naš talent je osrednji, a uspjeh iznenađenje'

Spojili nespojivo: 'Naš talent je osrednji, a uspjeh iznenađenje'
4

Uz najpopularniju obradu, 'Shallow Čikola', kolektiv je objavio još nekolicinu covera, a dobitna formula u slučaju Niprija je ukomponirati  Thompsonovu ratnu liriku u matrice poznatih svjetskih hitova

VIDEO

Pjesma 'Shallow' koju su Lady GaGa (33) i Bradley Cooper (44) otpjevali u romantičnom duetu za potrebe filma 'Zvijezda je rođena', zaradila je prestižnu filmsku nagradu Oscar za najbolju pjesmu, a balada je postala hit diljem svijeta. Tek nakon što je njezina popularnost malo pala, a radijske postaje popustile ubitačan tempo reprodukcije zaraznog hita, stigla je zanimljiva obrada. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na YouTubeu se pojavila snimka njihove izvedbe na dodjeli nagrada, s razlikom da je snimka montirana tako da glumački par, svečano odjeven i pun emocija umjesto dobro poznate uspješnice pjeva 'Čavoglave' Marka Perkovića Thompsona (53). Pjesmu je na svom kanalu objavio nalog 'V.I.S. Niprije' te tako pokazao svoje vokalne sposobnosti. 

- Mi smo skupina osrednje talentiranih pojedinaca, koji se glazbom bave amaterski ili se njome uopće ne bave - priznaju nam autori, koji bi zbog osjetljivosti tematike pjesama koje su 'poharale' internet posljednjih dana htjeli ostati anonimni.

Hit na internetu: Lady GaGa i Bradley 'otpjevali' Čavoglave
Hit na internetu: Lady GaGa i Bradley 'otpjevali' Čavoglave

Ime Niprije, dakako, dolazi iz same pjesme, a radi se o mitološkom biću kojeg svatko može zamisliti onako kako želi. Jedino što je sigurno, ako je vjerovati pjesmi, je da isključivo Niprije mogu ući u Čavoglave.

- Pjesme su snimljene u kućnoj radinosti, na amaterskoj opremi i s ograničenim znanjem. Vjerujemo da se sve to i osjeti - pojašnjava nam šaljiva ekipa, koja priznaje kako ih je iznenadio veliki broj pregleda i komentara na društvenim mrežama, a smeta im tek što mnogi preuzimaju video i plasiraju ga kao svoj uradak. 

91st Academy Awards -  Oscars - Hollywood

Uz najpopularniju obradu, 'Shallow Čikola', kolektiv je objavio još nekolicinu covera, a dobitna formula u slučaju Niprija je ukomponirati Thompsonovu ratnu liriku u matrice poznatih svjetskih hitova. Tako se Perković našao u glazbenom evergreenu Beatlesa 'Yesterday', reggae obradi 'Stand By Me' i hitu ABBA-e 'Dancing Queen'.

- Žao nam je što ne možemo s vama podijeliti više sočnih informacija, ali one zbilja ne postoje - zaključili su autori, čiji aranžmani posljednjih dana nasmijavaju sve više ljudi, a pritom zvuče kao plod jedne od onih ideja koje nastaju u ranim jutarnjim satima kakvog zanimljivog tuluma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin