Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Springsteen napisao pjesme za novi album s E Street Bandom

Springsteenov posljednji album s novim materijalom bio je Wrecking Ball iz 2012., gdje su na svega nekoliko pjesama svirali članovi E Street Banda

72nd Annual Tony Awards - Los Angeles
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1 komentara

Bruce Springsteen (69) svoj novi solo album 'Western Stars' neće objaviti prije 14. lipnja, pri čemu je publika imala priliku čuti samo dvije pjesme s njega, ali Boss je već napisao hrpu stvari za novi album E Street Banda nakon čega bi trebala uslijediti turneja. 

72nd Annual Tony Awards - Los Angeles | Autor: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

Tu je vijest Springsteen podijelio s Martinom Scorseseom na Netflixovom promotivnom događaju u Los Angelesu, objavio je časopis Rolling Stone.

- Prošlo je oko sedam godina bez da sam napisao išta za E Street Band - rekao je Springsteen.

72nd Annual Tony Awards - Show - New York, U.S. | Autor: LUCAS JACKSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

'Nisam mogao ništa napisati za bend. I rekao sam: Pa, naravno...više nikad nećeš biti u stanju to ponovno napraviti.'

A onda, nastavio je, prije oko mjesec dana napisao sam materijal za gotovo cijeli album.

- Inspiracija je došla...Mislim, znam odakle je došla, ali istovremeno je došla ni od kuda. I, znaš, to je baš dobro. Imao sam oko dva tjedna te male dnevne posjete, i bilo je baš lijepo. Čini te tako sretnim, pomisliš: Ipak nisam sjeb..n, zar ne? Bit će još jedna turneja! - rekao je Springsteen.

Springsteenov posljednji album s novim materijalom bio je Wrecking Ball iz 2012., gdje su na svega nekoliko pjesama svirali članovi E Street Banda. Zadnji album snimljen kompletno s E Street Bandom bio je Working on a Dream iz 2009. 

Bend nije nastupao na koncertima od završetka turneje The River početkom 2017. Springsteen je ranije rekao da ove godine neće imati turneju s E Street Bandom.

Još se ne zna planira li ići na samostalnu turneju povodom izlaska albuma Western Stars.

Tema: Muzika

Message