Show

Komentari 5

Srpska manekenka iznenadila priznanjem: 'Strah me starenja jer osim ljepote nemam ništa...'

Srpska manekenka iznenadila priznanjem: 'Strah me starenja jer osim ljepote nemam ništa...'

Jovana je na Instagramu pratiteljima dopustila da joj postave pitanja te objavila odgovore na njih. U nizu storyja moglo se pronaći vrlo neugodnih pitanja, ali i oštrih odgovora ove srpske ljepotice

Jedna od najljepših srpskih WAGsica, Jovana Đorđević, supruga nogometaša Filipa Đorđevića, pratiteljima na Instagramu iskreno je odgovorila na neka vrlo škakljiva pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO 

U njezinoj Instagram pitalici pratitelje su najviše zanimali detalji oko izgleda, prehrane, vježbanja i estetskih operacija.

Iako WAGsica inače ne skriva činjenicu da je bila na nekoliko estetstkih zahvata, ovaj put nije bila raspoložena za razgovor o tome te je pratiteljima uputila oštar odgovor. 

- Bio bi red da naučite da je krajnje nepristojno postavljati ovakva pitanja. Meni ne predstavlja problem odgovarati na njih (u više navrata i jesam), ali zna me iznervirati nedostatak kulture kod ljudi - napisala je Jovana pa jednoj obožavateljici poručila da 'ne postoji tim plastičara koji bi njoj pomogao'. 

U nizu Instagram storyja koje je objavila moglo se pronaći mnoštvo neugodnih pitanja, ali i sličnih odgovora na njih. Supruga nogometaša nije štedila ama baš nikoga. 

- Jel te strah smrti? - upitao ju je jedan pratitelj, a ona je odgovorila: 

- Jako ste morbidni. Nemam strah od smrti, ali imam od starenja. To je vjerojatno zato što osim ljepote nemam što ponuditi, pa me malo frka.

Ova srpska ljepotica jednom prilikom je rekla da joj je iskreno žao jer je previše puta operirala nos. Na pitanje zašto ga je uopće dirala, rekla je da je bila idiot. 

- Dosada, hir, ne znam! Ništa ljepša nisam zbog toga, štoviše... To je jedina stvar koju bih promijenila da mogu, ali, nažalost, ne mogu - napisala je. 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU SEZONU 'POLIGRAFA':