Obavijesti

Show

Komentari 64

Srpska pjevačica podržala Ninu: 'Šteta što okopavate tuđi život'

Srpska pjevačica podržala Ninu: 'Šteta što okopavate tuđi život'
7

Badrić je šokirala izjavom kako je spremna izaći na ulicu i prosvjedovati jer mjesecima nije mogla zarađivati od nastupa. Iako su joj mnogi uputili kritike, pjevačica Tijana Dapčević ju je podržala

VIDEO

Afera 'kopanja krumpira' na hrvatskoj estradi još nije završila. Počela se rasplamsavati i u susjednoj Srbiji. I tamo je pandemija korona virusa utjecala na glazbenu industriju, a glazbenici zbog strogih mjera i ograničenja ne mogu raditi. U Hrvatskoj se oglasila pjevačica Nina Badrić (48) koja je objavom na Facebooku apelirala na Ministarstvo da estradnjacima ponovno omogući rad.

POGLEDAJTE VIDEO: Nina je nastupila u zagrebačkoj Areni

Pokretanje videa...

00:43

Badrić je dobila podršku od dijela kolega i obožavatelja, no neki su joj poručili kako dobiva dio zarade i bez nastupa te da pretjeruje. Potom se društvenim mrežama počeo širiti komentar jedne gospođe koja je Ninu pozvala da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. Nakon silnih komentara, oglasila se i srpska pjevačica Tijana Dapčević (44) i podržala Ninu. Na Instagramu je u podužoj objavi izrazila svoje mišljenje oko cijele situacije i novonastale afere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krompir.... I, šta sad?⁣ Nije me mrzelo, skrolovala sam do 21. avgusta 2012. godine, samo da bih našla ovu fotku.⁣ ⁣ Ne bavimo se umetnošću zato što nas je sramota da okopavamo krompir ili da ne isprljamo ruke i haljinu, nego zato što to volimo.⁣ ⁣ Ja muziku ne volim, ja je dišem. Ne mogu bez nje, ja u svemu i svakome prvo čujem zvuk. Ni na jedan svoj koncert nisam otišla sa stavom “aj da završim ovo, pa da idem”. Nisam ja došla ništa da završim, nego da započnem žurku. Da vidim svaku vašu reakciju, da pevamo zajedno. Posao mi je da vama bude lepo ta dva sata.Kad je vama lepo, ja dobijam energiju kojom bih mogla da pomerim planetu, eto tako se osećam.⁣ ⁣ Volim i sve one delove ovog posla koje vi ne vidite, a ovde sad nema dovoljno mesta da vam sve to ispričam, ali to sada nije ni važno.⁣ ⁣ Važno je da svi odaberu da rade u životu ono što rade najbolje.⁣ ⁣ Važno je da poštujete i automehaničara, zubara, vodoinstalatera, poljoprivrednika, kasirku itd. zato što je svaki posao važan za društvo. I umetnost je važna, verujte da bi svet izgledao mnogo drugačije da nema muzike, filma, knjiga, slika, fotografije...⁣ ⁣ Važno je da poštujemo svaki posao kojim je neko rešio da se bavi. Ili nije, ali je njegova trenutna situacija to “rešila” umesto njega, pa se snalazi kako može dok ne bude mogao da radi ono što voli.⁣ ⁣ Niko vas ne sprečava da se bavite muzikom (što se i vidi po tome šta je u trendingu), niko vas ne sprečava da budete na televiziji, imate puno pravo da radite šta god hoćete... samo je šteta da to pravo iskoristite da okopavate tuđe živote i sejete zavist i likovanje nad time što neko zbog trenutne situacije nema posla.⁣ ⁣ Svi smo na istoj planeti, svi smo u istoj situaciji, zaista nema potrebe dodavati nove viruse u društvo, mislim da nam je ovaj trenutni sasvim dovoljan.

Objavu dijeli Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic)

Tijana je inače podrijetlom iz Makedonije, a pronašla je fotografiju sebe kako kopa krumpir u vrtu u nimalo glamuroznom izdanju.

- Krumpir. I, što sad? Nije mi bilo mrsko, pa sam pretraživala fotografije sve do 21. kolovoza 2012. godine, samo da bih našla ovu fotografiju.⁣ Ne bavimo se umjetnošću zato što nas je sramota da okopavamo krumpir ili da ne isprljamo ruke i haljinu, nego zato što to volimo.⁣ Ja glazbu ne volim, ja je dišem. Ne mogu bez nje, ja u svemu i svakome prvo čujem zvuk. Ni na jedan svoj koncert nisam otišla sa stavom 'aj da završim ovo, pa da idem'. Nisam ja došla ništa završiti, nego započeti tulum. Da vidim svaku vašu reakciju, da pjevamo zajedno. Posao mi je da vama bude lijepo ta dva sata. Kad je vama lijepo, ja dobijem energiju kojom bih mogla pomaknuti planetu, eto tako se osjećam - započela je pjevačica objavu na društvenoj mreži. 

Dodala je kako je važno da ljudi u životu rade ono što vole. Napominje kako bismo svi trebali poštovati svaki posao i da svatko ima pravo baviti se onime što želi. 

Badrić napali zbog nove šale s krumpirom, ona izgubila živce
Badrić napali zbog nove šale s krumpirom, ona izgubila živce

- Šteta je da to pravo iskoristite da okopavate tuđe živote i sijete zavist i likujete nad time što netko zbog trenutne situacije nema posla.⁣ Svi smo na istoj planeti, svi smo u istoj situaciji, zaista nema potrebe dodavati nove viruse u društvo, mislim da nam je ovaj trenutni sasvim dovoljan - poručila je Dapčević. Njezini pratitelji na društvenoj mreži podržali su je u komentarima.

Podsjetimo, Badrić je između ostaloga izjavila kako od njezinoga posla  ne živi samo ona nego još najmanje 15 obitelji te da su mnogi glazbenici u posljednjih pola godine ostali gladni i krpaju kraj s krajem. Mnoge je šokirala izjavom kako je spremna izaći na ulicu i prosvjedovati jer mjesecima nije mogla zarađivati od nastupa.

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...