Show

Komentari 11

Srpska voditeljica razvodi se od supruga: 'Ako nekoga ne volim, svaki takav će biti ostavljen'

Srpska voditeljica razvodi se  od supruga: 'Ako nekoga ne volim, svaki takav će biti ostavljen'

Zaručili su se srpnju iste godine pred 50 njegovih kolega političara. Nakon niza optužbi za suprugovu nevjeru pomirili su se, a dobili su i kći Leu. Vjenčali su se 2018. godine

Gužva je na golu i neka pobijedi onaj koji je najkvalitetniji. Neka to bude moja poruka, najvažnije da sam ja sa svojim suprugom u formalnom braku i bliskoj budućnosti kada se sve okonča, izaći ću u javnost, ispričala je u razgovoru za Pink Tv srpska voditeljica Jovana Jeremić, prenosi Blic.rs.

Ona je otkrila da se nakon tri godine braka rastaje s Vojislavom Miloševićem

- Nikada svog bivšeg supruga nisam prevarila javno i bila sa drugim. Iz tog braka izlazim časno, a ako se netko ne bori za mene, svaki takav će biti ostavljen. Kad ga ne volim, ja ga napuštam - poručila je.

Upoznali su se 2017. godine na večeri na koju je ona došla zajedno sa mamom. Tada su se zaljubili i postali su praktički nerazdvojni. 

Zaručili su se srpnju iste godine pred 50 njegovih kolega političara. Mjesec dana kasnije, Jovana je je raskinula zaruke zbog sumnje na zaručnikovu prevaru. Razdvojenost je kratko trajala, pomorili su se, a krajem 2017. je Jovana zatrudnjela i rodila kći Leru.

Najčitaniji članci