Obavijesti

Show

Komentari 5

Srpski reper: 'Punica mi je bila s Maradonom, ali ga je ostavila'

Srpski reper: 'Punica mi je bila s Maradonom, ali ga je ostavila'
6

Srpski reper otvoreno priča i o drugim temama, a nedavno je priznao i kako je bio žrtva vršnjačkog nasilja. Ipak, danas je ponosan na svoje rezultate

Srpski reper Mario Jukić s adresom prebivališta u Italiji izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je izjavio kako je njegova punica bila u vezi s legendarnim nogometašem Diegom Maradonom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Moja punica je bila poznata plesačica u Brazilu i Španjolskoj. Surađivala je i poznavala brojne svjetske zvijezde, a zbog posla je proputovala cijeli svijet. Za nju veza s Maradonom nije bila ništa posebno. Kada je nogometaš preminuo, ona nam je ispričala kako su se upoznali 1992. godine. Punica je tada imala samo 23 godine - rekao je Mario za Avaz. 

Dodao je kako su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a u ljubavnoj vezi su bili oko dva mjeseca. 

- Ona ga je ostavila iako je već tada bio milijunaš. Otkrila nam je i kako je imala svoje razloge za prekid, ali za njega ju vežu samo lijepe uspomene. Čak je i pomogao njezinoj obitelji - dodao je Lukić poznatiji kao NVJ. 

FILE PHOTO:  Diego Maradona Reacts To Yellow Card During World Cup Final In Mexico

Reper otvoreno priča i o drugim temama, a nedavno je priznao i kako je bio žrtva vršnjačkog nasilja. Ipak, danas je ponosan na svoje rezultate. 

- Sretan sam. Zahvaljujući tome ja sam ono što jesam i ta bol me gura kroz život. Napuštenoj djeci ili onoj koja prolaze kroz teško razdoblje samo želim reći da vrijede mnogo više nego što im drugi govore. Uvijek postoji svijetlo na kraju tunela - rekao je mladi reper za kraj.