Obavijesti

Show

Komentari 5

Srpski reper: 'Punica mi je bila s Maradonom, ali ga je ostavila'

Srpski reper: 'Punica mi je bila s Maradonom, ali ga je ostavila'
6

Srpski reper otvoreno priča i o drugim temama, a nedavno je priznao i kako je bio žrtva vršnjačkog nasilja. Ipak, danas je ponosan na svoje rezultate

VIDEO

Srpski reper Mario Jukić s adresom prebivališta u Italiji izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je izjavio kako je njegova punica bila u vezi s legendarnim nogometašem Diegom Maradonom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Borba za Maradonino nasljedstvo 00:54

- Moja punica je bila poznata plesačica u Brazilu i Španjolskoj. Surađivala je i poznavala brojne svjetske zvijezde, a zbog posla je proputovala cijeli svijet. Za nju veza s Maradonom nije bila ništa posebno. Kada je nogometaš preminuo, ona nam je ispričala kako su se upoznali 1992. godine. Punica je tada imala samo 23 godine - rekao je Mario za Avaz. 

Dodao je kako su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a u ljubavnoj vezi su bili oko dva mjeseca. 

- Ona ga je ostavila iako je već tada bio milijunaš. Otkrila nam je i kako je imala svoje razloge za prekid, ali za njega ju vežu samo lijepe uspomene. Čak je i pomogao njezinoj obitelji - dodao je Lukić poznatiji kao NVJ. 

FILE PHOTO:  Diego Maradona Reacts To Yellow Card During World Cup Final In Mexico

Reper otvoreno priča i o drugim temama, a nedavno je priznao i kako je bio žrtva vršnjačkog nasilja. Ipak, danas je ponosan na svoje rezultate. 

- Sretan sam. Zahvaljujući tome ja sam ono što jesam i ta bol me gura kroz život. Napuštenoj djeci ili onoj koja prolaze kroz teško razdoblje samo želim reći da vrijede mnogo više nego što im drugi govore. Uvijek postoji svijetlo na kraju tunela - rekao je mladi reper za kraj. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin