Obavijesti

Show

Komentari 24

Srpskoj cajki koja je pljačkala bankomate isključili su struju

Srpskoj cajki koja je pljačkala bankomate isključili su struju
7

Odmah je kontaktirala elektrodistribuciju i pitala u čemu je problem pa su joj službenici objasnili da ima dug koji mora platiti, kao i ponovno priključenje na brojilo, što stoji oko 65 kuna

VIDEO

Srpska pjevačica Romana Panić (45) je krajem lipnja završila u zatvoru u australskom gradu Brisbaneu jer je opljačkala bankomate s dečkom Filipom Mrkajićem (40), agentom za prodaju nekretnina. 

U zatvoru je provela 40 dana, a nedavno se vratila u Beograd. Kada je stigla, imala je što vidjeti. Isključili su joj struju u stanu u kojem nije boravila više od pola godine, pišu srpski mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tijana Ajfon 01:12

Zbog duga od 1700 kuna pjevačici je obustavljena isporuka električne energije početkom srpnja, ali ona je tada služila kaznu u Australiji i nije ni znala za to.

Kada je s partnerom Filipom otputovala u Italiju prošle godine, ostali su neplaćeni računi koji nisu bili veliki, ali su se u međuvremenu povećali.

Čim je stigla u Beograd, na aerodromu ju je dočekao rođak te su otišli do njezinog stana u blizini Marakane. Tada je i saznala da joj je isključena struja.

Prijatelj cajke koja je pljačkala bankomate: 'Dobro se osjeća i pozitivna je, ona je jaka žena'
Prijatelj cajke koja je pljačkala bankomate: 'Dobro se osjeća i pozitivna je, ona je jaka žena'

Odmah je kontaktirala elektrodistribuciju i pitala u čemu je problem pa su joj službenici objasnili da ima dug koji mora platiti, kao i ponovno priključenje na brojilo, što stoji oko 65 kuna.

S obzirom na to da nije imala električnu energiju, prvog jutra je 'skoknula' do jednog kafića na Senjaku kako bi napunila bateriju na mobitelu, a onda su mediji saznali gdje se nalazi i brzo stigli do nje. Pišu da je bila vidno raspoložena.

- Zar ne vidite da mi je lijepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Sretna sam što sam došla, još uvijek traje euforija, uzbuđena sam. Divno je ponovno vidjeti obitelj i prijatelje. Sve ćemo tek pričati, želim svima zahvaliti. Doživjeli smo linč, nisam još spremna davati izjave o tome. To će koštati. Ne mogu sve sad kazati. Treba mi vremena, želim da se slegnu dojmovi i da dam sebi vremena da se odmorim - rekla je.

Nakon što je popila kavu i napunila bateriju, Romana je otišla u stan, ali je prije toga svratila do bankomata da podigne novac. Ovaj put je to napravila na legalan način, preko svoje kartice. Zatim je otputovala u Banja Luku, a kako su srpski mediji doznali, dug je platila u cijelosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu