Obavijesti

Show

Komentari 48

Stallone joj je nudio otvorenu vezu, bila je bliska i s Putinom

Stallone joj je nudio otvorenu vezu, bila je bliska i s Putinom
13

Seks bomba i pokojni kralj popa, Michael Jacksonom navodno su se neko vrijeme intenzivno družili. Pamela je priznala da joj se jako svidio, ali na kraju među njima nije bilo ništa

VIDEO

Glumica Pamela Anderson (50) poznata je po prilično burnom ljubavnom životu. U braku je bila četiri puta, a njezino srce osvajali su različiti tipovi muškarca.

Tako je zvijezda serije 'Spasilačka služba' svojevremeno navodno bila vrlo bliska s Vladimirom Putinom (65). Ruski predsjednik i seks bomba sprijateljili su se 2009. kada je Pamela u Rusiji lobirala za zabranu ubijanja tuljana.

Glumica je samo otkrila da se s njim srela više od jednom, a sada je u intervjuu britanskom novinaru Piersu Morganu progovorila o toj temi.

Russian President Vladimir Putin meets with volunteers at his campaign office for the upcoming presidential election in Moscow

– Upoznala sam ga 2009, kad sam ga zamolila da zabrani lov na tuljane. Točno je da me je kasnije pozvao na svoju inauguraciju 2012, na koju nisam mogla doći. Ipak, bilo je nekih zanimljivih susreta. Našli smo se nekoliko puta na istom mjestu… Imam odličan odnos s Rusima i obožavam Rusiju – rekla je uz osmjeh.

Mučna prošlost slavnih: Život u kultu, silovanja i rane ovisnosti
Mučna prošlost slavnih: Život u kultu, silovanja i rane ovisnosti

Pamela je progovorila i o pozivu kolege Sylvestera Stallonea (71) da budu u otvorenoj vezi. Ponudio joj je stan i auto, ali nije pristala jer joj se nije svidjela ideja o tome da 'bude dio njegova harema'.

– Kratko smo bili zajedno. Mislio je da me može osvojiti autom i kućom. Međutim, rekao mi je da isključivo želi otvorenu vezu kako bio mogao biti i s drugim ženama. Zato sam ga odbila - rekla je.

Objasnila je i svoj odnos s osnivačem Wikileaksa, Julianom Assangeom (48). Naime, on od 2012. živi u ekvadorskoj ambasadi u Londonu, a u nekom trenutku počelo se šuškati da ga tamo jao često posjećuje upravo Pamela.

– Imam sjajan odnos s njim, ali nismo bili u romantičnoj vezi. Samo smo izuzetno bliski prijatelji. Assange je jako pametan i volim da razgovaram s njim – rekla je Pamela, koja je u nekoliko navrata naglasila kao joj je Assange 'jako seksi'.

Pam je neko vrijeme u Las Vegasu radila kao asistentica nizozemskog mađioničara Johannesa Franciscusa Catharinusa Kloka (49). U to vrijeme otkrila je detalje njihova odnosa.

- Iza pozornice je bilo mnogo ljubavi i fizičkog kontakta - rekla je tada.

Klok je kasnije priznao da je njihova romansa bila inscenirana zbog publiciteta te otkrio da je gay te da je u dugogodišnjoj vezi.

'Bila sam na orgijama, žene su htjele da se seksam s Hughom'
'Bila sam na orgijama, žene su htjele da se seksam s Hughom'

Seks bomba i pokojni kralj popa, Michael Jackson navodno su neko vrijeme bili vrlo prisni. Pamela je priznala da joj se jako svidio, ali da na kraju među njima nije bilo ništa.

- Oduvijek sam mislila da ću se udati za Michaela Jacksona. Bio je moj idol, obožavala sam ga - rekla je i dodala: 'Izašli smo zajedno, ali ne na spoj. On je bio divan'.

1989 American Music Awards

Na pitanje koliko daleko je otišao njihov odnos, Pamela je odgovorila konkretno.

-To je bilo samo kratko prijateljstvo. Nisam ga dobro poznavala - rekla je.

Progovorila je i o odnosu s rokerom  Tommyjem Leejem (55). koji je 1998. završio u zatvoru na šest mjeseci jer ju je udario dok je držala njihovog sina: 

Pixsell

- Postalo je jako ružno. Nisam o tome razmišljala već jako dugo, ali da... Bilo je jako lođe - zaključila je Anderson koja s rokerom ima sinove Brandona (21) i Dylana (20) i

Glumica danas uživa u ljubavi s francuskim nogometašem Adilom Ramijem (32) s kojim živi zajedno u Marseillesu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin