Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Stalno ga vara, a smeta ju što je ljubomoran: 'Sve mi brani...'

Iako ga je prevarila s nekoliko muškarca uključujući i njegovog starijeg rođaka, Milijanu smeta ljubomora njezinog supruga

Foto: KURIR/ZORAN ŠAPONJIĆ
26 komentara

Zvijezda srpskog realityja Milijana Božić (21) nedavno je istaknula koliko je njezin suprug Milojko (74) ljubomoran te joj zamjera što se druži s drugim muškarcima. Ona smatra kako nema potrebe za ljubomorom jer s muškarcima s kojima se čuje, kako tvrdi, nema ništa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bez obzira kojem se prijatelju javim Milojko je ljubomoran. A ja zapravo nemam ništa s tim ljudima. Neki dan je popljuvao Kobru, a ništa se nije dogodilo. Kako možeš znati da smo se ljubili? - pitala je Milijana supruga koji sumnja da se ljubila s još jednim muškarcem. 

- Pa jesi. Ljubili ste se i hvatali na rođendanu, ljubila si ga u vrat, hajde reci - zahtijevao je Milojko, a voditeljica reality showa 'Parovi', Vendi, pitala je Milojka kad je saznao da ga je supruga prevarila s rođakom.

Foto: KURIR/ZORAN ŠAPONJIĆ

- U reality showu. Da sam ranije saznao, ne bih dolazi ovdje - odgovorio je Milojko. U raspravu se uključio Alberto, još jedan natjecatelj u showu te izjavio kako je Milojko prevarant. 

BOLESNE IGRICE Milijana kupa Milojka dva puta tjedno pa mu 'navlači' pelene...

- Ti si veliki lažov i manipuliraš Milijanom, ali ne možeš sa mnom. Ona te pipne za ruku i ti kao padaš. Ti si lažov i prevarant - dodao je Alberto. S obzirom na to da je Milijana prevarila Milojka na njegove oči sa bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žabcom, s razlogom je vjerovati  zbog čega 53 godine stariji suprug ne vjeruje mladenki. 

Osim što se Žabac ljubio s Milijanom u krevetu pored Milojkovog proširio je vijesti kako je Milijana trudna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Žabac, ti si mi rekao da je Milijana trudna. Zakuni se da si mi to rekao - izjavio je Milojko, a Žabac se odlučio isključiti iz cijelog razgovora. 

Naši partneri pišu
Message