Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Rambo protiv kartela: Ima li šanse za meksičke kriminalce?

Život na selu napravio je mnogo za zdravlje Johna Ramba. Njegovi ratni dani su daleko iza njega, sada mu je bitna samo njegova farma. Ali tom miru usprotivit će se narko karteli

Foto: Instagram/Screenshot
9 komentara

Mnoge priče su se pojavile otkako je Sylvester Stallone najavio da će snimiti još jedan nastavak sage o ratnom veteranu vijetnamskog rata, Johnu Rambou. No samo se jedna stalno pokazuje kao istinita, a ta je da se sve stalno mijenja. Stallone konstantno 'popravlja' scenarije za 'Rambo: Last Blood' (igra riječima s naslovom prvog filma, "First Blood"), uglavnom u pauzama tijekom snimanja.

Tako je glumac objavio svoju fotografiju sa seta, ističući kako 'piščev posao nikad nije gotov'. Kako se može vidjeti, Stallone sjedi u nekom stroju poput bagera, vjerojatno čekajući nastavak snimanja. A na drugim fotografijama je jasno da se radnja odvija u nekom ruralnom dijelu u Sjedinjenim Američkim Državama, što je značajan odmak od situacija iz prethodna tri filma.

 

Rambo’s man cave…@rambomovie #rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

U 'Rambo 5' nedavno je stigao i španjolski glumac Sergio Peris-Mencheta koji je preuzeo ulogu glavnog zlikovca, kao i Paz Vega u ulozi otete novinarke Carmen Delgado. Rambo i Delgado će na sebe navući bijes meksičkog kartela droge, što će vrlo vjerojatno završiti poprilično pogubno po mnoge članove kartela. No kako se čini da će ovo biti posljednji put da vidimo Sylvestera Stallonea u toj ulozi, vrlo je vjerojatno da će Rambo na kraju ovog dijela u stvari izgubiti život.

 

Sometimes life looks great going backwards

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Jedan argument koji ide u korist toj ideji jest i činjenica da je Stallone nedavno potpisao ugovor za prilagodbu scenarija za film 'Hunter', koji je izvorno bio scenarij za peti film o legendarnom komandosu. U tom filmu Rambo se trebao boriti protiv neprirodne zvijeri. No kako je scenarij promijenjen, Rambo ima novu avanturu, a Stallone će se s 'Hunterom' pozabaviti nakon snimanja Ramba. Ipak, nije osobito jasno kako je borba protiv monstruma i čudovišta prikladna za priču o ratnom veteranu.

Prije nego što vidimo kako Rambo 'kosi' članove kartela, imat ćemo priliku susresti Stallonea u njegovom nadolazećem filmu, 'Creed 2'. U pitanju je još jedan film iz franšize o Rockyju, u kojem ćemo vidjeti kako se mladi Creed, pod tutorstvom Rockyja, bori protiv svojeg neprijatelja Victora Draga.

NE MOŽE UMRIJETI Povratak legende: 'Petak 13.' će se još jednom dići iz groba

'Creed II', u distribuciji Blitz filma, u naša kina dolazi 06. prosinca ove godine, dok ćemo Ramba po posljednji put gledati na filmu naredne godine.

Tema: FILM

Message