Show

Komentari 32

Stanija gola u solariju: Snimala se u ogledalu pa izazvala 'kaos'

Stanija gola u solariju: Snimala se u ogledalu pa izazvala 'kaos'

Svijet bi bio puno ljepše mjesto kada bi se i ostale djevojke ugledale na tebe. Nema dalje, zapalila si Instagram, samo su neki od komentara na društvenim mrežama

Najpoznatija srpska starleta na Balkanu Stanija Dobrojević (35) poznata je i kao djevojka koja bez srama objavljuje fotografije na kojima pozira oskudno odjevena. Njezini pratitelji više se ne čude golišavim izdanjima koje im svakodnevno servira, ali izgleda kako nekada ipak nadmaši samu sebe. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ovaj put otišla je korak dalje pa pozirala bez odjeće u solariju. Točnije, samo u tangama. Reality zvijezda i pjevačica u pokušaju pokazala je bujne silikonske grudi, a brojni pratitelji komentirali su kako je Stanija najzgodnija žena na Balkanu. 

- Svijet bi bio puno ljepše mjesto kada bi se i ostale djevojke ugledale na tebe. Nema dalje, zapalila si Instagram - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, ova starleta rođena je u Virovitičko-podravskoj županiji.

Obitelj je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, no pobjegli su u Srbiju kad je počela operacija Bljesak.

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi'. Pokušala je biti pjevačica, no to joj nije pošlo za rukom. 

Najčitaniji članci