Obavijesti

Show

Komentari 23

Stanija ulazi u Zadrugu: Bivši robijaš joj prijetio smrću, a zbog njega izgubila 750.000 kuna

Stanija ulazi u Zadrugu: Bivši robijaš joj prijetio smrću, a zbog njega izgubila 750.000 kuna
9

Svi su upućeni u to kako mi je prijetio smrću. Rekla sam dosta, ovo više nije reality, ovo nije show, sada je u pitanju moj život. Jednostavno, rekla sam da se niti ne moram vratiti u Srbiju, rekla je Stanija

VIDEO

Starleta Stanija Dobrojević (35) uskoro će postati dio najkontroverznijeg realityja na Balkanu - Zadruga, javlja Kurir. Brojni gledatelji nestrpljivo čekaju njezin ulazak s obzirom na to da ima neriješenih računa s dva najjača reality igrača. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Stanija i Kristijan 01:26

Riječ je o Vladimiru Tomoviću, Stanijinom bivšem dečku i Kristijanu Goluboviću, bivšem robijašu protiv kojeg je podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnji smrću.

Sada je otkrila i kako je zbog Kristijana izgubila 'vrtoglavih' 750 tisuća kuna s obzirom na to da u reality nije ušla u rujnu prošle godine. 

Nožem nasrnula na oca djeteta jer ju je u varao s Hrvaticom...
Nožem nasrnula na oca djeteta jer ju je u varao s Hrvaticom...

- Kristijana se više ne plašim. Sve je napravio da se osjećam nesigurno i to mu je uspjelo. Zbog njega sam izgubila 100.000 eura jer nisam ušla u Zadrugu kada i on - rekla je Stanija za srpske medije. 

Shooting Amig Show on TV Pink in Simanovci.Snimanje tv emisije Amig Show na televiziji Pink u Simanovcima.

Nedavno se i s bivšim robijašem našla na sudu. 

- Svi su upućeni u to kako mi je prijetio smrću. Rekla sam dosta, ovo više nije reality, ovo nije show, sada je u pitanju moj život. Jednostavno, rekla sam da se niti ne moram vratiti u Srbiju. Normalno je da se čovjek uplaši. Najteže je mojoj obitelji. Oni ovo jako teško doživljavaju. Moja majka gleda te klevete... Ja se ne bavim time što oni meni pripisuju - ispričala je Stanija za srpske medije

Podsjetimo, Goluboviću je prekipjelo nakon što je Stanija nedavno spomenula njegovo dijete rekavši kako kćer 'nije zapravo njegova'. 

-  Evo sad se zaklinjem u svoje dvoje djece: ubit ću Staniju Dobrojević osobno ili preko mojih ljudi ako mi se iskreno ne ispriča za ono što mi je uvrijedila djecu. I ubit ću svakoga u životu tko mi bude spomenuo dijete, zapamtite ovo, po cijenu da idem 40 godina na robiju. Pa nisu uopće bitne pare, sad znate što je u pitanju - rekao je Kristijan pred ostalim natjecateljima 'Zadruge'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin