Show

Komentari 4

Stanković najavio novog gosta voditelja: 'Mi smo nekad bili relevantni, a sad zovemo njega'

Stanković najavio novog gosta voditelja: 'Mi smo nekad  bili relevantni, a sad zovemo njega'

'Konačno pravi gost', 'Bravo, Stankoviću', 'Odličan izbor', napisao je onaj zadovoljni dio publike. Dok se oni vesele nedjeljnoj emisiji, drugi dio publike 'Nedjeljom u 2' komentira kako ni ne znaju tko je Zoran Kesić

'Super! To sto on radi Vučiću i ekipi na vlasti u Srbiji, niti jedan naš novinar nikada nije ni 20% našoj vlasti. Vrh satiričar', poručio je je pratitelj nakon najave Aleksandra Stankovića (51) na društvenoj mreži kako će u 'Nedjeljom u 2' ugostiti srpskog novinara i voditelja Zorana Kesića (45).

- Nekada smo bili relevantna emisija, a sad eto zovemo Kesića. Zorana - napisao je Stanković uz fotografiju voditelja, a pratitelji imali su podijeljena mišljenja.

'Konačno pravi gost', 'Bravo Stankoviću', 'Odličan izbor', napisao je onaj zadovoljni dio publike na Stankovićev izbor. Dok se taj dio obožavatelja veseli nedjeljnoj emisiji, oni drugi nisu sigurni tko je uopće taj gost.

'Pa tko je ovaj?', 'Kada će te pozvati Cezara iz noćne more… poznatiji je', 'Ne kužim...' kazao je iznenađeni dio pratitelja.

Kesić je voditelj emisije '24 minute sa Zoranom Kesićem', gledane zabavne emisije u kojoj gostuju brojne zvijezde i poznati iz Srbije i regije. Karijeru je započeo kao reporter, a kada je dobio priliku, napravio je i svoju prvu emisiju 'Ozbiljne vijesti'.

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: 'DJEDICA NA BURZI'

Najčitaniji članci