Show

Komentari 3

'Star Trek: Discovery': I Spock se priključio ratu za budućnost

'Star Trek: Discovery': I Spock se priključio ratu za budućnost

Nova sezona serije 'Star Trek: Discovery' donosi nam i neke po prvi put viđene promjene. Tako će nam relativno nepoznati Ethan Peck u seriji doći kao mladi i bradati Spock

Jedna od serija koje su kako oduševile, tako i iznenadile javnost prethodne godine, bila je i serija 'Star Trek Discovery'. U spomenutoj seriji iz poznatog franšiznog svemira pratili smo dogodovštine mlade Michael Burnham, kroz priču o usponu i padu novog klingonskog carstva.

Ne samo to, već smo slijedili i svima poznatu dramu o 'zrcalnom' svemiru. I dok su priče o Klingoncima, a i zrcalnom svemiru, u starim sezonama bile odrađene sa stilom, nove su epizode prema nekim gledateljima s nepoštovanjem pristupile temi. Već davno postavljene 'istine', kako o Klingoncima, tako i o paralelnom svemiru, nenadano bile promijenjene, na iznenađenje publike.

Pogledajte novi video

Premda te promjene nisu uzrokovale velike probleme, ipak je bilo gledatelja kojima su iste seriju učinile negledljivom. To se donekle očitovalo i u izmjerenoj gledanosti serije, kao i u njenoj ocjeni. Međutim, premda niti gledanost niti ocjene nisu bile izvrsne, bile su dovoljno dobre za opravdanje snimanja druge sezone serije. A foršpan za tu sezonu je i stigao.

Pogledajte novi video

U igri je i dalje Sonequa Martin-Green kao Michael Burnham, dok joj se pridružuje ista ekipa koja nas je oduševila (ili nije, ovisno koliko vam je glupa serija bila) u prvoj sezoni. To su Doug Jones, Shazad Latif, Anthony Rapp, Mary Wiseman, Wilson Cruz i Anson Mount kao kapetan Christopher Pike. Ethan Peck nam dolazi kao mladi i bradati Spock.

Nakon što su Gretchen Berg i Aaron Harberts otpušteni zbog navodnog zlostavljanja scenarista te probijanja proračuna, u njihove je cipele sletio Alex Kurtzman. Premda ga ne pamtimo po kvalitetnom, ponajmanje po ičemu što je u ovom desetljeću napravio, Kurtzman nam ne bi trebao dati loš uradak.

A koliko će nova serija u stvari biti loša gledat ćemo od sredine siječnja nadalje.

Ova tri horoskopska znaka će imati najgori tjedan: Bolje je ne biti blizu njih ovih dana

Najčitaniji članci