Obavijesti

Show

Komentari 52

Starleta usred skandala: Pijanu su ju izbacili iz noćnog kluba...

Starleta usred skandala: Pijanu su ju izbacili iz noćnog kluba...
7

Katie se nije svidjelo kad su ju izbacili iz kluba i rekli neka polako krene kući, pa je počela čupati i vući za glavu ženu koja radi u noćnom klubu. Naposljetku su ju smjestili u taksi

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price (41) ponovno se našla usred skandala. Katie je partijala dugo u noć, a usred ludog tuluma u Brightonu, osoblje noćnog kluba izbacilo ju je van jer je bila previše pijana. 

Katie se nije svidjelo njihovo ponašanje pa kad su joj rekli neka polako krene kući, počela je čupati i vući za glavu ženu koja radi u noćnom klubu, piše The Sun

- Katie je hodala od sobe do sobe s čovjekom za kojeg se naposljetku ispostavilo da radi u tom noćnom klubu. Potom je drugi član osoblja rekao Katie nek napusti klub - rekao je očevidac situacije. Čovjek koji joj je pravio društvo navodno je zaštitar.

- Katie ju je primila za glavu. Bilo je jako dramatično, ali ta žena se nije htjela tući - dodao je izvor za strane izvore.

Starleta živi u blizini Brightona pa ju osoblje poznaje. Otpratili su ju do taksija i otišla je kući. Katieini skandali su nikakvo iznenađenje za njezine prijatelji koji tvrde da ju je 'puknula' kriza srednjih godina. 

Katie je, između ostalog, poznata po brojnim plastičnim operacijama koje je napravila. Nedavno je šokirala javnost kad je prošetala gradom, a šavovi i ožiljci bili su i dalje vidljivi na njezinom licu. Pobijedila je u 'Celebrity Big Brotheru', a dvije godine prije toga su njezino bogatstvo procijenili na 45 milijuna funti (oko 374 milijuna kuna). Inače, majka je petero djece.

Pokretanje videa ...