Show

Komentari 1

Statisti popularne TV serije 'Euforija' tvrde: 'Na setu smo gladovali!'; HBO: 'To nije istina'

Statisti popularne TV serije 'Euforija' tvrde: 'Na setu smo gladovali!'; HBO: 'To nije istina'

Nekolicina glumaca tvrdi da je bilo toliko pritužbi koje su bile upućene sindikatu SAG-AFTRA. Čak je i sam predstavnik organizacije odlučio provjeriti o čemu se radi i doputovao je na set u Los Angelesu

Početkom siječnja počela se emitirati druga sezona HBO-ve kontroverzne tinejdžerske serije 'Euforija'. Trenutačno je jedna od najgledanijih serija na malim ekranima, ali 'procurile' su i informacije kako je na setu bilo sve samo ne ugodno. 

- Osjećao sam se apsolutno grozno. Po mom mišljenju nitko nije bio sretan tamo - rekao je jedan od statista i dodao kako im produkcija uopće nije osigurala obroke i pauze.

Nekolicina glumaca tvrdi da je bilo toliko pritužbi koje su bile upućene sindikatu SAG-AFTRA. Čak je i sam predstavnik organizacije odlučio provjeriti o čemu se radi i doputovao je na set u Los Angelesu.

- Dobrobit glumačke ekipe i cijelog seta je uvijek glavni prioritet. Produkcija je bila u potpunosti u skladu sa svim smjernicama, pravilima i protokolima. Za ovakvu tematiku i vrstu serija postoje dugotrajna i složena snimanja. Također, i covid protokoli nam stvaraju dodatne poteškoće. Uvijek smo otvoreni u komunikaciji sa svima, pa tako i sa SAG-AFTRA. Do sada nikada nismo imali službene istrage - rekao je HBO u službenoj izjavi.

Međutim, nekoliko izvora je navelo kako su se ta 'dugotrajna snimanja' protezala i do 18 sati rada dnevno. Snimanja scena koje su trebale biti tijekom noći su se protezale od sumraka do zore.

Nove optužbe su uslijedile samo nekoliko tjedana nakon što je glumica Minka Kelly (41) rekla kako joj je bilo 'neugodno' snimati golišave scene za seriju.

Glumica Sydney Sweeney (24) je ranije otkrila kako je zamolila Levinsona da izreže neke od golišavih scena koje je ona sama snimala.

Najčitaniji članci