Obavijesti

Show

Komentari 34

Stefani stenjala od boli, Rada i Giba se smijali, a Rade hrkao

Stefani stenjala od boli, Rada i Giba se smijali, a Rade hrkao
6

Stefani se valjala po podu zbog bolova u trbuhu. Rada i Dragutin Giba su joj pokušali pomoći. Veliki Brat odlučio je biti Kupid i ponovno spojiti Stefani i Ervina

VIDEO

Stefani je zbog jakih grčeva u trbuhu trpjela bolove i nije mogla spavati. Valjala se od bolova i stenjala na podu, no to nije omelo Radeta koji je neumorno hrkao. Probudila je Radu i Gibu koji su joj pokušali pomoći.

- Jesi li stavila onaj lijek u vaginu - pitala je Rada Stefani koja se valjala po podu. Stefani je jedva potvrdno odgovorila, a Rada i Giba nisu se mogli suspregnuti pa su joj se počeli smijati.

- Eto, možda ti se od toga nešto skupilo - zaključila je Rada što bi mogao biti uzrok bolova.

Veliki Brat kao Kupid: Opet je spojio Ervina i Stefani

Kada se činilo da će romansa između Ervina i Stefani splasnuti jednako brzo kao što se rasplamsala, Veliki Brat je odlučio  biti Kupid. Poput goluba pismonoše razmjenjivao je poruke između Stefani i Ervina, a suza nije nedostajalo.

Pokretanje videa...

RTL 00:52

Stefani je Ervinu prva iz kuće gdje je smještena s obitelji Vasić poručila da ga voli i da žali zbog svojih riječi te da se nada da će se vidjeti nakon izlaska iz kuće.

Kad mu je Veliki Brat prenio njezine riječi, Ervin je uzvratio da joj ništa ne zamjera te da se i on raduje ponovnom susretu. Naravno, suza sa Stefanine strane nije nedostajalo. Čini se da je maska vampirice koju je navukla na lice samo maska ispod koje se krije krhka žena.

Pokretanje videa...

RTL 00:42
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin