Obavijesti

Show

Komentari 10

Steve Irwin dobit će zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu

Steve Irwin dobit će zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu
1

Zvijezdu na Stazi slavnih za 2018. će, između ostalih, dobiti i Snoop Dogg, Gillian Anderson, 'Wonder Woman' iz 70-ih Lynda Carter te dobitnica Oscara Jennifer Lawrence

VIDEO

Steve Irwin, poznatiji kao televizijski 'lovac na krokodile', posthumno će na holivudskoj Stazi slavnih dobiti zvijezdu za doprinos filmu kroz dokumentarne serije o prirodi, posebice divljim životinjama.

- Izvan sebe smo od uzbuđenja što s vama možemo podijeliti vijest koju smo upravo primili, da će tata biti počašćen zvijezdom na Stazi slavnih u Hollywoodu - napisala je u petak na Twitteru njegova kći Bindi.

ABACA. 36026-1 Steve Irwin - Crocodile Hunter

Australac Irwin uvršten je u televizijsku kategoriju za holivudsku zvijezdu za 2018.

- Danas blistamo od ponosa - objavio je na Facebook stranici Australski Zoološki vrt kojeg je utemeljio Steve, a sada ga vodi njegova udovica Tracey Irwin.

- Kroz dokumentarne filmove o divljini, Steve je pitanje očuvanja prirode donio u dnevne sobe ljudi diljem svijeta. Njegov rad nadahnuo je cijelu novu generaciju ratnika prirode i još nas nadahnjuje kako bismo ga nastavili i zaštitili i očuvali našu dragocjenu prirodu. Toliko smo ponosni na tobe, Steve - dodaje se u priopćenju.

Zvijezdu na Stazi slavnih za 2018. će, između ostalih, dobiti i reper Snoop Dogg, glumica Gillian Anderson iz serije 'The X-files', 'Wonder Woman' iz 70-ih Lynda Carter te dobitnica Oscara Jennifer Lawrence.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu