Show

Komentari 14

Steven Seagal stigao u Moskvu: 'Rus sam milijun posto, a pola Amerikanaca ionako voli Rusiju'

Steven Seagal stigao u Moskvu: 'Rus sam milijun posto, a pola Amerikanaca ionako voli Rusiju'

Bivša holivudska zvijezda komentirala je i Orden prijateljstva koji mu je nedavno dodijelio ruski predsjednik Vladimir Putin

Steven Seagal (70) pojavio se na sastanku Međunarodnog rusofilskog pokreta u Moskvi, gdje se izjasnio kao 'milijun posto Rus', kako navodi The Guardian. Glumac je dobio rusko državljanstvo još 2016., a trenutno je specijalni izaslanik ruskog ministarstva vanjskih poslova između Moskve i Washingtona.

Govoreći na tiskovnoj konferenciji, Seagal je rekao da 'otprilike polovina Amerikanaca još uvijek voli Rusiju bez obzira na međunarodna previranja'.

Govorio je i o svom porijeklu pa naveo da je njegov djed emigrirao u Ameriku iz Rusije.

Congress of International Russophile Movement in Moscow

- Biti Rus znači zalagati se i boriti za istinu. Mogu reći da sam sto posto rusofil i milijun posto Rus - naveo je Seagal.

Bivša holivudska zvijezda komentirala je i Orden prijateljstva koji mu je nedavno dodijelio ruski predsjednik Vladimir Putin (70).

- Bio sam neizmjerno počašćen. Mislim da je predsjednik Putin bio izuzetno ljubazan što je to učinio. Bio sam izuzetno počašćen, nadam se da ću živjeti u skladu s tim - rekao je.

Seagal se također osvrnuo na rat između Rusije i Ukrajine govoreći o svom prošlogodišnjem putovanju u Donbas.

Russian President Putin delivers his annual address to the Federal Assembly in Moscow

- Kada sam shvatio da su 99 posto vijesti koje su objavljene svijetu objavili ljudi koji nikada nisu bili u Donbasu, nikada nisu bili u Luhansku, nikada nisu bili u Ukrajini, pomislio sam da bi bilo važno otići tamo - rekao je.

- Intervjuirajte Ukrajince, intervjuirajte Ruse i pustite ljude da kažu svoju istinu - dodao je Steven.

Najčitaniji članci