Show

Komentari 7

Steven Tyler: Taylor Swift je seksi, želim surađivati s njom

Steven Tyler: Taylor Swift je seksi, želim surađivati s njom

Plavokosa pjevačica Taylor Swift veoma je privlačna 41 godinu starijem frontmanu grupe Aerosmith. Misli da je jako talentirana i volio bi napisati pjesmu s njom

Roker je u posljednje vrijeme 'bacio oko' na country pjevačicu Taylor Swift (23). Frontman grupe Aerosmith izjavio je da mu je plavokosa Taylor veoma privlačna i komentirao kako bi u budućnosti volio surađivati s njom.

- Taylor Swift je seksi. I više od toga, ona je iznimno talentirana. Moram napisati pjesmu s njom - izjavio je Steven Tyler (64).

Taylor je u 2012. godini zaradila više od oskarovke Anne Hathaway i Brada Pitta zajedno. No unatoč zaradi većoj od 325 milijuna kuna, nedavno je priznala da je prestravljena činjenicom da će postati grozna osoba koja će naposljetku ostati sama. Iza nje je šest nesretnih ljubavi u dvije godine, poput onih s Harryjem Stylesom, Johnom Mayerom i Jakeom Gyllenhaalom. Nakon nedavnog prekida sa Stylesom, povezivalo ju je s Edom Sheeranom.

- Sutra krećem na šestomjesečnu turneju 'Red' s Taylor Swift Jedva čekam nastupe u svim tim gradovima - napisao je Ed na Twitteru u utorak.

Pjevačica je u srijedu krenula na turneju u Omahi u Nebraski.

Najčitaniji članci