Obavijesti

Show

Komentari 27

Bivši supružnici Mamić postali baka i djed: 'Stigla unuka Vita'

Bivši supružnici Mamić postali baka i djed: 'Stigla unuka Vita'
10

Kći dizajnerice interijera i stomatologinje i nogometnog trenera Zorana Mamića po prvi je puta postala majka s Josipom Jakopecom. Zagrebački reper prije tri mjeseca pjesmu posvetio je svojoj kćerkici

VIDEO

Moje sve, moja sreća najveća na svijetu. Dobro nam došla Vitice naša voljena, princezo malena. Volim vas curice moje do beskraja i nazad. Toliko sam ponosna i sretna da nema tih riječi kojima se to može opisati, komentirala je Vanja Horvat (46). Njezina kćer Nina (25) rodila je djevojčicu Vitu.

Dizajnerica interijera i stomatologinja i nogometni trener Zoran Mamić (46) postali su baka i djed.

Bivši supružnici dobili su svoje prvo unuče, a vijest je potvrdio sretni otac na društvenoj mreži.

- Postao sam tata maloj prekrasnoj djevojčici! Nema tih riječi kojima bih opisao ovaj filing -  komentirao je zagrebački reper Josip Jakopec Jopa (29).

Nakon sretne vijesti, reper je dolazak kćerkice proslavio u društvu prijatelja.

- Sporodoli smo Jopu! Čestitamo novom tatici! - napisao je Josipov prijatelj uz zajedničku fotografiju

Josip i Nina su u vezi nešto manje od godinu dana, a upoznali su se u Međugorju. Zagrebački reper prije tri mjeseca novu pjesmu posvetio je svojoj kćerkici.

- Pjesmu sam posvetio svojoj bebi koju očekujem. I nisam znao hoće li biti curica ili dečko. U međuvremenu sam doznao da je curica - svojedobno je rekao Josip koji je pjesmu nazvao 'Pjesmi tebi'.

Jakopec se više od 10 godina bavi repanjem te je član zajednice 'Srce Isusovo' koju vodi glazbenik Alen Hržica (39). Hržica se hvalio na društvenoj mreži kako Josip repa molitve na njihovim putovanjima, a dio te zajednice je i reper Marin Ivanović Stoka (37).

Žene Mamićevih: Na vjenčanja, aute i vile trošile su milijune
Žene Mamićevih: Na vjenčanja, aute i vile trošile su milijune

Kći Vanje i Zorana završila je studij grafičkog dizajna na prestižnoj akademiji Nuova Accademia di Belle Arti u Milanu te je nakon toga upisala DJ Akademie Berlin.

Nina je u lipnju 2016. morala na sud jer je slala prijeteće poruke svom bivšem dečku i njegovoj majci, koja ju je prijavila policiji. Nakon prekida veze, nastavila je prepisku s njime SMS-porukama i mailovima.

Ninina majka Vanja također je u sretnoj vezi i posljednjih mjeseci ju se često može vidjeti u društvu Mladena Vebera (53), potpredsjednika Atlantic Grupe za Operativno poslovanje i predsjednika Uprave Košarkaškog kluba Cedevita.

Dvojac se zajedno pojavljuje na košarkaškim utakmicama, a o njihovoj se vezi u javnosti špekulira još od početka godine.

Prezime Mamić bivšeg muža Zorana promijenila je u srpnju 2017., a objasnila je da je čekala punoljetnost svoje dvoje djece, kćeri Nine i sina Bruna (21), i dodala da bi joj bilo 'glupo da negdje mora objašnjavati zašto djeca imaju drugačije prezime od nje'. 

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin