Obavijesti

Show

Komentari 8

Stiže film koji prethodi 'Obitelji Soprano', ali bez kultnog lika

Stiže film koji prethodi 'Obitelji Soprano', ali bez kultnog lika
9

James Gandolfini, nezaboravni Tony Soprano iz serije, neće nastupiti u tom 'prequelu'. Glumac je umro u lipnju 2013. od srčanog udara u 51. godini

VIDEO

U pripremi je film čija akcija prethodi početku scenarija kultne serije 'Obitelj Soprano', rekao je u petak izvor blizak produkciji filma, potvrđujući informaciju sa stranice Deadline.

Studio New Line Cinema, podružnica Warner Brosa (tvrtka Time Warner), kupio je prava na scenarij naslovljen 'The Many Saints of Newark' kojeg su napisali David Chase, tvorac 'Obitelji Soprano', i Lawrence Konner, filmski i televizijski scenarist.

The 69th Emmy Awards - Arrivals

Priča je smještena u šezdesetim godinama u New Jerseyju, s pozadinom rasnih nemira u najvećem gradu u toj saveznoj državi - Newarku, rečeno je iz istog izvora. Radit će se o napetostima između afroameričke i talijansko-američke zajednice, još izraženijim u svijetu organiziranog kriminala.

Detalji projekta još se drže u tajnosti, ali nekoliko likova iz serije 'Obitelj Soprano' trebalo bi se pojaviti u filmu.

James Gandolfini, nezaboravni Tony Soprano iz serije, neće nastupiti u tom 'prequelu'. Glumac je umro u lipnju 2013. od srčanog udara u 51. godini.

PA/Pixsell

Koscenarist David Chase bit će i producent filma te će ga se konzultirati u postupku odabira redatelja čije ime još nije poznato.

Emitirana od 1999. do 2007. na američkoj kabelskoj postaji HBO, 'Obitelj Soprano' predstavljala je po mišljenju brojnih stručnjaka prekretnicu u povijesti tv serija.

Mnogi vide u toj sagi o mafijaškoj obitelji iz New Jerseyja početak onoga što se danas smatra novim zlatnim dobom televizijskih serija.

'Obitelj Soprano' imala je šest sezona i 86 epizoda, a nagrađena je s 21 nagradom Emmy i pet Zlatnih globusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode