Obavijesti

Show

Komentari 18

Sto posto se ne bi usudili juriti niz žicu poput Kristine i Ivone

Sto posto se ne bi usudili juriti niz žicu poput Kristine i Ivone
8

NEUSTRAŠIVE PARTIJANERICE Ivona Kaselj i Kristina Paska na 2000 metara nadmorske visine jurile su 80 km/h privezane samo na desetke razapetih žica

VIDEO

Dan je počeo jako mirno, sa ispijanjem soka u krevetu i usporenim spremanjem prije izlaska iz hotela, ništa nije dalo naslutiti kakva avantura očekuje Ivonu i Kristinu u Kronplatzu. Djevojke su se zaputile prema skijalištu i tamo im je za oko zapeo zipline, adrenalinsko spuštanje žicom s vrha planine do ciljne arene. Spuštanje s 2000 metara nadmorske visine preko 10 žica zaledilo im je krv u žilama. 

Ivona se već vozila ziplineom pa je bez razmišljanja krenula u 'akciju', ali Kristina se malo nećkala. Ipak, simpatični dečki uspjeli su ju nagovoriti da se i ona okuša u spuštanju žicom pa su obje mogle uživati u pogledu sa žice skroz do podnožja planine. Jurile su brzinom od oko 80 km/h, a nakon nekoliko žica uspjele su se i opustiti pa su mogle u potpunosti uživati u ovom iskustvu. 

Od silnog uzbuđenja curama su nakon vožnje klecala koljena pa su čak i ljubile zemlju nakon što su se 'skinule' sa žice.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima. Nakon letanja po visinama, cure su se spustile na zemlju i to ravno u farmu s kravama. Simpatični vlasnik farme pokazao im je svoje krave, a onda je krenuo u lov na mladenku za svog sina. Rekao je da bi djevojke bile idealne za njega, ali nije htio reći koju bi mu on preporučio već je rekao da bi izbor ipak morao biti na sinu. Ivona je farmeru pak predložila da ih isproba kako se snalaze s kravama pa da tako odluči koju bi radije htio primiti u obitelj. Cijeli susret završio je sa smijehom i srdačnim pozdravima.

 Večer je pak bila rezervirana za veselicu na snijegu. Ivona i Kristina zajedno sa društvom iz svog hotela zaputile su se u 20 minuta dugu šetnju bakljama do mjesta na kojem je bilo 'narodno veselje'. Tamo se cijelo društvo zabavljalo uz kuhano vino i čaj, a nije nedostajalo ni pjesme i plesa. To je bio savršen kraj iscrpljujućeg i uzbuđenjima ispunjenog dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski