Obavijesti

Show

Komentari 2

Što se događa? Cara Delevingne zabrinula fanove: 'Bila je bosa, pokrete nije mogla kontrolirati'

Što se događa? Cara Delevingne zabrinula fanove: 'Bila je bosa, pokrete nije mogla kontrolirati'
7

Manekenka je čekala let, a svjedoci koji su je vidjeli rekli su za američke medije kako ona nije mogla kontrolirati pokrete tijela u nekim trenutcima te da joj je ispadao mobitel iz ruku. Manično je hodala bosa, u čarapama

VIDEO

Popularna svjetska manekenka Cara Delevingne (30) u posljednje vrijeme zabrinjava mnoge obožavatelje svojim izrazito neobičnim ponašanjem, a na posljednjim paparazzo fotografijama koje su snimljene u zračnoj luci Van Nuys u Los Angelesu ne izgleda nimalo dobro. Cara je umjesto tenisica manično hodala i okretala se u čarapama. Cijelo vrijeme je pušila te je izgledala jako neuredno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:29

Manekenka je čekala let, a svjedoci koji su je vidjeli ispred zračne luke rekli su za američke medije kako ona nije mogla kontrolirati pokrete tijela u nekim trenutcima te da joj je ispadao mobitel iz ruku.

Osim toga, zabrinulo ih je to što manično hoda bosa, odnosno u čarapama. Cijelo to vrijeme izgledala je nervozno, kao da se ne može smiriti.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Cara Delevingne looks worse for wear boarding a private plane before getting off after 45 minutes and heading home amid fears for her well-being **WEB EMBARGO UNTIL 6 PM ET ON SEPTEMBER 7TH, 2022**

U zračnu luku stigla je s asistentom, a na sebi je imala crne hlače s prugama, žute čarape i crnu majicu s likom Britney Spears.

- Cara je cijelo vrijeme bila nervozna. Ukrcala se u avion i iskrcala nakon 45 minuta, a dok je izlazila pušila je cigarete - rekao je anonimni izvor za britanski Daily Mail te je dodao kako je na let kasnila dva sata.

Kako vam to što volite ugađati drugima može pokvariti vezu?
Kako vam to što volite ugađati drugima može pokvariti vezu?

Dok je ona nervozno pušila cigarete, njezin asistent otišao je razgovarati s osobljem u zračnoj luci. Nakon što su joj torbe iz aviona vraćene u vozilo s kojim je i stigla, napustila je zračnu luku. 

Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Inače, Cara je trebala letjeti privatnim zrakoplovom Puma od poznatog repera Jay-Z-ija. Snimke i fotografije možete pogledati OVDJE.  

- Svi smo jako zabrinuti. Ova situacija traje već nekoliko tjedana. Carina obitelj razmišlja o tome da ona dobije pomoć kakva joj je potrebna u ovom trenutku - rekao je blizak prijatelj za The Sun.

Podsjetimo se, Cara se prije nekoliko dana pojavila na festivalu Burning Man, a izvori za američke medije su rekli da tamo nije niti jela niti se tuširala te da je izgledala jako čudno.

- Provela je dane u pustinji, nije previše jela, izgledala je raščupano i neuredno kao da se nije imala vremena oprati. Njezini prijatelji su zabrinuti za nju nakon nekog čudnog ponašanja, ali ima dobre ljude oko sebe. S njom je na festivalu bila i njezina sestra, nije bila sama i čuvali su joj leđa - izjavio je izvor.

43rd Toronto International Film Festival

Osim toga, tjedan dana prije Caru su paparazzi snimili kako sama sjedi u autu i puši neku vrstu lule. I tada je, pišu američki mediji, izgledala neuredno, raščupano i imala je jako velike i tamne podočnjake.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu