Obavijesti

Show

Komentari 29

Stoka i LayZ bacit će Arenu u ekstazu s navijačkom pjesmom

Stoka i LayZ bacit će Arenu u ekstazu s navijačkom pjesmom

Marin Ivanović Stoka (37) i Matija Lazarević (21) poznatiji kao LayZ, izvest će svoj hit 'Moja Croatia' na najvećem YouTube spektaklu u regiji - Totalnom JoomBoosu koji se održava 21. listopada u Areni Zagreb

VIDEO

Kad su popularni reper i najpoznatiji hrvatski youtuber tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji izbacili zajedničku pjesmu “Moja Croatia”, nisu ni slutili da će ova pjesma postati navijačka himna modernog doba. No, ovaj navijački hit ujedinio je cijelu regiju. Obožavaju je i stari i mladi, a na YouTubeu je u samo nekoliko mjeseci skupila više od četiri milijuna pregleda.

Pokretanje videa...

Moja Croatia teaser 00:09

Ipak, Marin Ivanović Stoka (37) i Matija Lazarević (21) nisu samo snimili hit nego su tijekom procesa snimanja postali nerazdvojni prijatelji. Matija je priznao kako mu je i dalje nevjerojatno da je snimio pjesmu i spot s idolom iz djetinjstva.

- Kao klinci smo uvijek iza zgrade slušali Stoku jer smo svi furali taj đir, no kad smo bili mali, nisam mogao ni zamisliti da ću jednog dana snimati spot baš s njim - istaknuo je LayZ, a njih dvojica su nakon uspjeha “Moje Croatie” najavili još zajedničkih pjesama.

I Stoka je priznao kako mu je bilo zadovoljstvo raditi s LayZ-jem kojeg smatra iznimno talentiranim.

- Čim smo se upoznali, zbližili smo se kao da se družimo već godinama. Matija je predobro odrepao svoje dionice, a unatoč tomu što smo spot snimali danima, od jutra do mraka, nije nam bio problem jer je atmosfera na setu bila odlična - priznao je Stoka.

Dodao je kako planira snimiti još koju pjesmu sa svojim najvećim fanom. Više od 10.000 fanova na spektakularnom Totalnom JoomBoosu rasplesat će i raspametiti upravo ovaj duo.

Osim njih, dolazi i najbolji svjetski youtuber KSI te pedesetak regionalnih i domaćih youtubera, a i neki od njih otpjevat će svoje hit-pjesme, oduševiti obožavatelje i fotkati se s njima.

Ulaznice za ovaj neviđeni spektakl po cijenama od 119 kn, 199 kn i 1500 kn mogu se kupiti na Entrio.hr i Entrio prodajnim mjestima, no prodaju se kao lude i još ih je ostalo vrlo malo u prodaji, stoga - požurite po svoju dok ih ne ponestane! Dobra zabava je zajamčena.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada