Obavijesti

Show

Komentari 61

Stoka ljubi voditeljicu Jasnu: Idemo zajedno i na vjeronauk

Stoka ljubi voditeljicu Jasnu: Idemo zajedno i na vjeronauk
6

Zagrebački reper prvi put nakon dvije godine blagdane provodi u krugu obitelji, ali i s novom djevojkom. Nakon što je pobijedio ovisnost i posvetio se vjeri, sreću je našao i u ljubavi

VIDEO

Marin Ivanović Stoka (36) u vezi je šest mjeseci s voditeljicom Jasnom Saletović, piše Story

'Od predoziranja i smrti spasio me Bog jer ima plan za mene'
'Od predoziranja i smrti spasio me Bog jer ima plan za mene'

Jasna je posljednjih pet godina provela u SAD-u, a upravo je zbog Marina odlučila ostati u Hrvatskoj. Saletović je prije nekoliko godina vodila sportsku emisiju. 

- Ovo će mi biti jedan od ljepših Božića. Posljednja dva proveo sam u komuni, sad ću biti s obitelji i ljudima koje volim. Svi su zdravi i bit će bajkovito - objasnio je reper. 

Detalji svoje romanse par nastoji sačuvati za sebe, no Stoka ne štedi na komplimentima. 

- Ona je prekrasna, puno se smijemo, idemo zajedno na vjeronauk. Lijepo nam je, imamo zreli, lijepi odnos. Ona je vrlo konkretna žena koja ne dopušta propuste i to me veseli - izjavio je Stoka koji je nakon četvrtog izlaska iz komune spas pronašao u vjeri, ali i u ljubavi.

- Sve ide u željenom smjeru. Smatram da Bog vrati stostruko ako radiš dobro - zaključuje reper.

Stoka je o svojoj borbi s ovisnosti napisao i monodramu koja će premijeru imati u veljački u zagrebačkoj Vidri. Nedavno je svoj album i predstavu 'Stara škola kreka: Iz tame u svjetlo' predstavio u Prvoj sušačkoj gimnaziji. Njegovo repanje o drogama je slušao i nadbiskup. Reperu je oduševljeno zapljeskalo 400 srednjoškolaca. 

- Kad klincima protiv droge krenu pričati psiholozi, oni im se smiju jer znaju više od njih, a kad im to govorim ja, koji sam u drogama bio dva desetljeća, mislim da to bolje dožive - kazao je reper. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin