Show

Komentari 8

Urukalo bježi od javnosti, Paris se 'postarala' nakon razvoda...

Urukalo bježi od javnosti, Paris se 'postarala' nakon razvoda...

Ivana Paris se nedavno pojavila na Extragavant tulumu u Opatiji i pokazala je bore na lice. Uz nju, na partyju bila je i Jelena Urukalo koja sad živi obiteljskim životom daleko od javnosti

Manekenka Ivana Paris (35) osvojila je titulu Miss Universe 2002. godine, a godinama je bila daleko od očiju javnosti. Međutim, pažnju je ponovno privukla ove godine kad se razvela od bivšeg mistera Dine Bubićića (37) kojeg je upoznala u realityju 'Farma'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivana je nedavno rekla kako se ne planira prestati baviti manekenkstvom, a krajem srpnja prošetala je pistom na modnoj reviji dizajnera Ivice Skoke (40). 

- Mislim da su četrdesete nekako idealne. Nemoj me ništa pitati, sad kad sam po tim revijama, često kažem: 'Pa ja bih mogla biti mama tim curicama!'. Ali meni je fora, lijepo mi je. Dok mogu, dok zovu, dok stanem u haljine, nosit ću revije, možda i do pedesete, nikad se ne zna - rekla je Ivana koja se nedavno pojavila na Extragavant tulumu u Opatiji. 

Ivana, koja za razliku od svojih brojnih kolegica nije sakrila bore, na partyju se družila s aktualnom misicom Hrvatske Katarinom Mamić (22) te Damirom Kedžom (32). 

Uz Ivanu, na tulumu u Opatiji bile su i druge slavne žene, poput Elene Tomeček (41) iz grupe ENI, pjevačice Tine Vukov (30), Belme Džombe (34) te bivše manekenke Jelene Urukalo (32). 

Tina se, također, povuka s glazbene scene, ali se pojavljivala u medijima zbog ljubavne veze s Lukom Rajićem (54). Niti bivša manekenka Urukalo nije često u javnosti. Od njenog javno eksponiranog dijela života ostala je jedino moda jer i dalje povremeno nosi revije, ali iz hobija. Inače, radi kao agentica za prodaju nekretnina u jednoj riječkoj agenciji, a u braku je s pomorcem Domagojem Murinom s kojim ima kćer Ilonu

- Uvijek sam ja tu, samo na način koji meni odgovara. Ne previše, već taman koliko me veseli. Odluka nije donesena nego se mijenjaju prioriteti - rekla je Jelena nedavno za 100posto

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci