Obavijesti

Show

Komentari 21

Strast u BB kući: Čija će ljubav potrajati dulje od finala showa?

Strast u BB kući: Čija  će ljubav  potrajati dulje od finala showa?
1

Kada ste s nekim ljudima duže vrijeme u potpunoj izolaciji, neminovno je da će nakon nekog vremena početi frcati iskre, a u ovom izdanju Big Brothera istih je bilo na pretek

VIDEO

Ovo parovi nisu odoljeli ljubavnom zovu u reality rezidenciji u Dubravi.

Tamara i Ivica

Atraktivna bodybuilderica povjerila se Ivici da nakon prekida dugogodišnje veze nije imala dečka, a on je njoj pričao o svom braku.

Prisnost između MMA borca Ivice i atraktivne bodybuilderice Tamare počela je već nakon njihovog ulaska u kuću, a četvrtog dana je došla do faze da su cijeli dan bili jedno uz drugo. 

Jutarnje igrice za šankom vodile su do njihovog boks meča. Ivica je Tamaru podučavao tajnama svog zanata, a zgodna stanarka je prihvaćala savjete pa ju je Ivica na kraju nagradio tapkanjem po stražnjici. 

Zajedno su kuhali i večeru, a u tom se trenutku Tamara povjerila Ivici o svojim vezama te mu otkrila da nakon prekida dugogodišnje veze nije imala dečka, dok je on njoj rekao da je osam godina u braku. Do kraja večeri su Ivica i Tamara završili u svojim krevetima, ležeći jedno uz drugo. 

Ipak, ova ljubavna priča ostala je neispričana jer je Tamara ubrzo izbačena iz showa, dok su ivicu u Tajnoj sobi iznenadili supruga i djeca što je MMA borca dirnulo do suza.

Marina i Romano

Za razliku od Tamare i Ivice, afera bivšeg nogometaša i manekenke nije ostala samo na 'zafrkanciji'. Iako su počeli na prijateljskoj bazi s argumentom 'da su se odmah skompali', njihov odnos s vremenom je prešao na nekoliko viših razina.

Iako je plavokosa Marina zaručena, to je nije spriječilo da se mazi, ljubi i razmjenjuje ostale nježnosti sa splitskim 'kraljem', a sve je završilo vrućim igricama ispod pokrivača, ali i činjenicom da je se zaručnik Saša Muhek javno odrekao i to preko nekoliko puta.

Ipak, kulminacija cijele priče dogodila se u BB sudnici u kojoj se kao svjedok pojavio Saša koji je Marinini i u lice rekao da je gotovo, a prema tome se činjenica da je Big Brother Romanu i njoj u jednom trenutku ponudio i da se vjenčaju za novčanu naknadu čini kao mačji kašalj.

Ines i Fabio

Iako nije zaručena, i pjevačica Ines u BB kuću ušla je kao zauzeta žena, ali to je nije spriječilo da se, kao što je to sama rekla, zaljubi u ličkog manekena Fabija.

Par je provodio intimne trenutke i često su se separirali od ostalih stanara - prvo svojevoljno, a kasnije i zbog činjenice da se većina okrenula protiv njih.

I njima je Big Brother ponudio vjenčanje za novac i iako su pristali, od fešte na kraju nije bilo ništa jer su odustali kada su saznali da sami moraju platiti tulum nakon vjenčanja.

Nakon toga, Ines je čak počela pokazivati naznake kajanja, a kako će sve završiti pokazati će vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin