Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Studeni u Green Gold Clubu, vrući partiji i odlična zabava

Što drugo očekivati kad vam kažemo da će 14. studenog atmosferu zagrijati performeri s Ibize okruženi brojnim ogledalima, rijetko viđenim tematskim partyjem

24sata
Foto: 24sata
0 komentara

Kad se program nekog kluba za studeni složi ovako, onda je sigurno da će mnogi planirati tjedan upravo prema tom programu. A i bez obzira na prognozu vremena, jasno je da će studeni u Green Gold Clubu, biti vruć. Jer što drugo očekivati kad vam kažemo da će 14. studenog atmosferu zagrijati performeri s Ibize okruženi brojnim ogledalima, rijetko viđenim tematskim partyjem nazvanim ‘Mirror performace show’?

Samo šest dana poslije na pozornicu Green Gold Cluba stupaju tri dive s bezvremenskim hitovima devedesetih: Minea, I Bee i Ella. Da, da, pjevat ćemo zajedno i plesati ‘Šumicu’, ‘Vrapce i komarce’, ‘Iza ponoći’  i sve ostale hitove koji su nam mnogima obilježili mladost. Kao da nabrojano nije dovoljno zagrijavanje za blagdansko vrijeme,  u petak, 27. ovog mjeseca, plesat ćemo na večeri posvećenoj velikanu, Michaelu Jacksonu.

I ne samo to, u Green Gold stiže jedan od najboljih Michaelovih imitatora na svijetu, Miguel Concha. Dan poslije, u subotu, 28. studenog, posebno se pripremite jer slijedi fetish show nazvan ‘Dirty games’, pa vi mislite kakva bi atmosfera u klubu mogla biti.

Dakle, dragi naši, brzo u rokovnike ili mobitele upisati spomenute datume, a svima koji bi vas tih večeri pozvali negdje samo ćete kratko reći: ‘Sorry, idem u Green Gold’.

14.11. Mirror performance show - tematski party, sve u zrcalima, performeri sa Ibize

20.11. Dance 90s - Ibee, Minea, Ella LIVE

27.11. Michael Jackson tribute sa jednim od najboljih MJ imitatora - Miguel Concha

28.11. DIRTY GAMES - fetsih performance show

Naši partneri pišu
Message