Obavijesti

Show

Komentari 26

Sudac je pravi trendseter: Na natikače isfurao bijele čarape

Sudac je pravi trendseter: Na natikače isfurao bijele čarape
1

KARIZMATIK NOVOG KOVA Velečasni Zlatko Sudac se ne skida iz božanski bijele boje. Redovito posjećuje i salone za uljepšavanje, a estetski kirurzi kažu da se pomlađuje

VIDEO

Velečasni Zlatko Sudac u srijedu poslijepodne šopingirao je u zagrebačkom trgovačkom centru u središtu grada. U odabiru obuće pomagao mu je prijatelj.

Sudac je u trgovinu došao odjeven od glave do pete u bijelom. Odjenuo je lanenu košulju, oko vrata je nehajno svezao šal, a moderne sunčane naočale stavio je na glavu. Sudac je obuo bijele kožne natikače koje je iskombinirao s bijelim čarapama. Tražio je od prodavačice mokasine, ali nije bilo njegova broja jer su počela sniženja pa se mnogo toga rasprodalo.

- Ove mi se sviđaju, ali su mi malo tijesne - bio je razočaran velečasni Sudac, koji se, dok je isprobavao cipele, stalno gledao u ogledalo. Cijene mokasina koje je gledao iznosile su nekoliko stotina kuna. Bijela boja je godinama njegov zaštitni znak.

- Osobni stil mu se ne razlikuje puno od propovjedničkog, vječito je u bijelim kombinacijama koje asociraju na čistoću i nevinost duha. Modno je zapeo u ranim devedesetima, kad su hit bile široke košulje i hlače od lana - rekao je stilist Neven Ciganović.

'Zlatko voli pratiti modu'

Karizmatik također redovito posjećuje i salone za uljepšavanje, pa se tako godinama frizira kod Ivice Zanettija.

- Zlatko prati modu, upućen je u sve i posvećuje mnogo vremena tome. Zato uvijek zna što želi od nove frizure. Veliki je estet kojeg profesija ponekad i sputava - rekao je svojedobno Zanetti, kod kojeg je Sudac često mijenjao imidž. 

Blajhao se, stavljao pramenove, a zadnjih godina boji se u crno. Bradu navodno sam stilizira. Redovito stavlja i puder na lice kako bi 'prekrio stigme' i sitne nedostatke. Čupa i obrve, kako bi bile što urednije, a priča se i da redovito ide na manikuru kako bi imao lijepe i njegovane ruke i nokte. Sudac je i kreativan pa je tako svojedobno Matiji Vuici, koja je za njega rekla da 'pjeva kao slavuj', izradio cipele optočene kristalima. Osim što izrađuje cipele bavi se i dizajniranjem interijera pa je i svom omiljenom frizeru Zanettiju uredio salon.

- Vidi se da boji kosu i sređuje obrve, zube je radio, a ide i na botoks. Čini mi se kao da je pravi metroseksualac - zaključio je Ciganović.

Sudac je u trgovini gledao mokasine čija je cijena nekoliko stotina kuna. one koje su mu se svidjele bile su mu premale

Izgleda kao češki turist na Jadranu

Modni stilist i društveni kroničar Neven Cigaović nije oduševljen odabirom obuće velečasnog Zlatka Sudca. Na bijele kožne natikače nosio je bijele čarape.

- Ukus za odabir obuće mu je upitan jer model šlapa kakve nosi ne nose više ni češki turisti po našem Jadranu - smatra Neven Ciganović.

Za mladolik izgled velečasnog Zlatka Sudca (45) zaslužne su estetske korekcije, smatra jedan estetski kirurg , koji je htio ostati anoniman. Sudac tako, govori kirurg, vjerojatna stavlja botoks oko očiju, čija je cijena oko 3000 kuna. Botoks 'zamrzne i paralizira mišiće te ispegla gore na maksimalno pola godine, pa je zahvat potrebno ponavljati ukoliko se želi zadržati mladolik izgled. Sudac je tako, smatra kirurg, zategnuo bore smijalice oko očiju jer gotovo da ih nema.  Tretman botoksom vidljiv je već nakon nekoliko dana i gotovo je bezbolan. U estetskoj medicini koristi se posljednjih dvadesetak godina. 

Sudac je nadalje, kaže, podignuo gornje kapke. To je prvo zamijetio kada je vidio novije fotografije karizmatika. Cijena tog zahvata je desetak tisuća kuna.

- Pogled mu djeluje odmornije i veselije - primijetio je kirurg.

S godinama koža oko očiju gubi elastičnost te se stvaraju bore, a lice dobiva umoran izgled. Operacijom se uklanja višak kože i masno tkivo. Sudac je nadalje, smatra kirurg, izbijelio zube. Cijena tog zahvata je oko 3000 kuna.

Sudac navodno stavlja puder kako bi prekrio stigme, ali i sitne nedostatke na licu.

Posebnu pozornost velečasni posvećuje i obrvama koje redovito sređuje. Boji ih i čupa da bi izgledale urednije.

Velečasni oko očiju gotovo da nema bora. Kirurg smatra da je podignuo kapke i botoksirao se oko očiju.

Karizmatikova brada uvijek je uredno podšišana i stilizirana. I dok se šiša kod Zanettija, bradu navodno najviše voli urediti sam.

Sudčevi zubi su iznimno bijeli pa je vjerojatno bio na laserskom izbjeljivanju , kaže kirurg. To stoji oko 3000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište