Obavijesti

Show

Komentari 7

Sude joj zbog uhođenja: Želim da napravimo malog Baldwina

Sude joj zbog uhođenja: Želim da napravimo malog Baldwina
7

Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria svjedočit će sljedeći tjedan na sudu protiv Kanađanke Genevieve Sabourin koja ga godinama uhodi, šalje poruke i maltretira

VIDEO

Kanadska glumica Genevieve Sabourin (41), koja je optužena za dugogodišnje uhođenje i maltretiranje glumca Aleca Baldwina (55), dala je u četvrtak svoj iskaz na sudu na Manhattanu. Plavokosa Genevieve opovrgava pet točaka optužnice za uhođenje i uznemiravanje holivudskog glumca i njegove supruge Hilarije. Sabourin je ispričala da je na Valentinovo 2010. godine bila na spoju s glumcem i spavala s njim nakon čega ju je grubo odbacio. Glumac tvrdi da je njihov susret bio isključivo poslovne prirode i da nikada nije pokazao nikakav interes za nju. 

Njezin odvjetnik Todd Spodek rekao je da ju je Baldwin počeo ignorirati nakon romantične večere u talijanskom restoranu i seksa u hotelu. Glumački par upoznao se na snimanju filma 'The Adventures of Pluto Nash' 2002. godine.

- On se 'ohladio' nakon seksa i više se ništa nije dogodilo. Više nije htio imati kontakt s njom, riječ je o totalnoj nebrizi za gospođu Sabourin i njezine emocije - rekao je njezin odvjetnik. 

Prema optužnici, Sabourin je 'bombardirala' glumca s više od 100 poruka. Na prvom saslušanju, tužitelj Zachary Stendig čitao je e-mailove koje je slala glumcu prošle godine - iako se par susreo samo dvaput u deset godina. 

- Želim biti tvoja žena. Imat ću ovulaciju na Dan svetog Patrika, želim da začnemo 'mini' Baldwina na taj irski praznik - stajalo je u jednom od e-mailova. 

Dodao je da bezbroj puta zvala glumca zbog čega je morao promijeniti broj telefona i od njega tražila da joj kupi odjeću, nakit, auto i stan u New Yorku.

- Ona jednostavno ne želi prestati. To je poput noćne more bez kraja - rekao je tužitelj. 

Situacija se pogoršala nakon što se glumac zaručio s Hilarijom. U travnju prošle godine, Sabourin je uhićena jer je pokušala ući u njegov dom. U ožujku je 'upala' na njegovo imanje na Long Islandu, a pokušala je ući i na filmsku premijeru na Manhattanu na kojoj je glumac bio. 

Baldwin i njegova supruga, instruktorica joge Hilaria (29) s kojom je u kolovozu dobio kćer Carmen Gabrielu, svjedočit će na sudu sljedeći tjedan. 

Alec postaje obiteljski čovjek: Pokazat ću da sam dobar otac

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene