Show

Komentari 0

Suicide Squad: Najgora grupa junaka dobila je drugi foršpan

Suicide Squad: Najgora grupa junaka dobila je drugi foršpan

'Suicide Squad' je film o grupi supernegativaca koje vlada zaposli da obave posao kojeg sigurno neće preživjeti. Nama se čini da u toj ideji nema baš ničeg krivog

Ako su vam već dozlogrdili svi superherojski filmovi o dobrim likovima koji spašavaju svijet, onda će vas ovogodišnja ponuda filmova poprilično razveseliti.

Osim 'Deadpoola' u kina će tijekom ljeta stići i 'Suicide Squad', kojim smo se već par puta bavili u ovoj rubrici. Film o grupi 'supernegativaca' je u zadnjih nekoliko dana ušao u značajno jaču fazu promocije, pa je izašlo i nekoliko postera koje vam donosimo, a i glumci su na svojim Instagram profilima objavili svoje stilizirane slike.

No najvažnije je to što je izašao fenomenalan novi foršpan, koji stvarno 'rastura' uz zvukove 'Bohemian Rhapsody'. Pogledajte ga...

Nevjerojatna glumačka postava se okupila za snimanje filma. Uz Jareda Leta u ulozi Jokera, u filmu se pojavljuju i Will Smith (Deadshot), Cara Delevingne (The Enchantress), Jai Courtney (Captain Boomerang), Margot Robbie kao izvrsna Harley Quinn , Adewale Akkinuoye-Agbaje (Killer Croc),  Adam Beach (Slipknot),  Jay Hernandez (El Diablo), Karen Fukuhara kao Katana . Osim njih, vrlo vjerojatno ćemo vidjeti i Bena Afflecka, u ulozi novog Batmana.

Film u našim kinima možemo očekivati sredinom ljeta.

Najčitaniji članci