Show

Komentari 35

Šumadincu pozlilo u realityju: Prekinuli show, odvela ga hitna

Šumadincu pozlilo u realityju: Prekinuli show, odvela ga hitna

Zoranu Šumadincu je u jednom trenutku pozlilo, počeo se tresti, a ukućani su se okupili oko njega i polijevali ga vodom

Internet senzaciji Zoranu Šumadincu, pozlilo je u srpskom reality showu 'Zadruga' zbog čega je prevezen u bolnicu 'Bežanijska kosa'. Iako se isprva mislilo da je riječ o infarktu, naknadno se ispostavilo da je Šumadinac imao napad panike, pišu srpski mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

U nedjelju su natjecatelji showa dobili zadatak koju su trebali odraditi u bazenu, a Šumadinac ga nije odbio, već se potrudio koliko je mogao. Međutim, nitko nije znao da on ima veliki strah od vode, što nije prijavio ni produkciji ni Leposlavi. Nakon što je odradio zadatak, počeo se tresti, a ukućani su se okupili oko njega. U jednom trenutku čuo se glas iz produkcije koji je rekao da ga odvedu, a po Šumadinca je došla Hitna pomoć. 

Prije ulaska u treću sezonu 'Zadruge', Šumadinac je najavio da će zavesti sve starlete, ali i da će živcirati ostale natjecatelje pa su mu potrebni zaštitari. 

Šumadinac je poznat po pjesmi 'Autotune', koja na YouTubeu broji 15 milijuna pregleda. Osim što se bavi pjevanjem, Zoki se predstavlja i kao ezoteričar i parapsiholog. Ljude, kako kaže, liječi magijom, čisti im aure i predviđa budućnost, a te moći donijele su mu, tvrdi, njegove tri kliničke smrti koje je preživio.

POGLEDAJTE VIDEO:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci