Obavijesti

Show

Komentari 31

Zoran Šumadinac: Doživio sam kliničku smrt i vidio svog oca

Zoran Šumadinac: Doživio sam kliničku smrt i vidio svog oca
7

Zoran je, kako kaže, imao srčanih problema, ali to nije znao sve do prve kliničke smrti. Imao je samo 19 godina i praznik. Dodaje i kako je kliničku smrt doživio tri puta i to uvijek na neki blagdan

VIDEO

Zoran Petrović Šumadinac podigao je 'prašinu' na internetu pjesmom 'Autotune' koju je za tri mjeseca regledalo više od 13 milijuna ljudi.

Osim što se bavi pjevanjem, Šumadinac se predstavlja i kao ezoteričar i parapsiholog. Ljude, kako kaže, liječi magijom, čisti im aure i predviđa budućnost, a te moći donijele su mu, tvrdi, njegove tri kliničke smrti koje je preživio i svjetleći ljudi koje je tom prilikom vidio.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:28

- Tri puta sam napustio svoje tijelo i otišao u drugu dimenziju. Većina to povezuje s nebom, podzemljem i Bogom, a po mojoj logici ono što sam vidio ne spada u te kategorije. Bio sam u paralelnom svijetu - rekao je Šumadinac u intervjuu za 'Dobro jutro Srbija'. 

Zoran je, kako kaže, imao srčanih problema, ali to nije znao sve do svoje prve kliničke smrti. Imao je samo 19 godina i bio je praznik. Dodaje, kako je kliničku smrt doživio tri puta i to uvijek na neki blagdan. 

- Prvi put bilo je kratko, otprilike deset minuta i vratila me neka vrsta duše. Treći put sam vidio svog oca i nisam htio napustiti taj svijet. Moja sestra umrla je još dok je bila djevojčica. Dok sam bio u tom paralelnom svijetu, netko me je uhvatio za majicu. Tu je bila jedna djevojčica - prisjetio se Zoran. 

Osim toga, Zoran, kako kaže, može i čitati sudbinu, vidjeti bolesti, ali ima i utjecaj magije, nakon čega iscjeljuje molitvama, tamjanom, bosiljkom i amajlijama

- Mogu predvidjeti nečiju bolest i pet do sedam godina unaprijed. Osjećam to sa svakim čovjekom kojeg sretnem. Zbog toga su me proglasili 'živim skenerom Balkana' - rekao je Petrović za Telegraf.rs, a na pitanje tko ga je to proglasio odgovorio je 'ezoteristi'. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...