Obavijesti

Show

Komentari 76

Supermodel u suzama: Je** se Bill Cosby, čudovište jedno

Supermodel u suzama: Je** se Bill Cosby, čudovište jedno
8

Izjavila je da zna da je bila mlada i naivna, ali i da je bila vrlo sretna zbog poziva koji joj je uputio Bill i ponudio joj posao u 'Cosby Showu' prije nego što ju je silovao

VIDEO

Nakon što je nedavno u intervjuu za E! optužila Billa Cosbyja (77) da ju je seksualno zlostavljao, Janice Dickinson (59) isto je odlučila ponoviti u intervjuu uživo za CNN. 

Supermodel je, kao i prvi put, u detalje opisala kako ju je slavni komičar silovao prije više od 30 godina na jezeru Tahoe u svojoj kući. Dok ju je voditeljica smirivala, u suzama je objasnila kako je Billov poziv na druženje prihvatila jer je mislila da će joj to pomoći u njezinoj karijeri. 

Ponovila je detalje koje je ispričala i nekoliko dana ranije. Tvrdi da ju je Bill ponudio čašom crvenog vina iako je znao da je u to vrijeme završila s liječenjem od alkoholizma. Ujedno ju je i drogirao. Mislila je da joj je dao tabletu za menstrualne grčeve, a probudila se u bolovima i prekrivena spermom. 

- Sjećam se da sam se osjećala ljutito i povrijeđeno. Osjećala sam gađenje prema njemu, a grozila sam se same sebe - ispričala je Janice. 

Kako je izjavila, nikad nije ni pomislila da bi Bill mogao biti takvo čudovište. Vjerovala mu je na riječ jer je bio oženjen čovjek. Kaže da se sve dogodilo 1982. godine te da od tada nije ista osoba. 

- Je** se Bill, čudovište jedno. Svi znamo da on neće snositi nikakvu odgovornost za ono što je učinio - rekla je Janice. Dodala je da zna da je bila mlada i naivna, ali i da je bila vrlo sretna zbog poziva koji joj je uputio Bill i ponudio joj posao u 'Cosby Showu' prije nego što ju je silovao. 

- Tada sam imala uspješnu karijeru i htjela sam ju pomaknuti na višu razinu - objasnila je Janice. Kad je Dickinson prvi put progovorila, odvjetnici Billa Cosbyja tvrdili su da je sve laž. Kao dokaz spomenuli su njezinu autobiografiju iz 2002. godine u kojoj je samo navela da je odbila spavati s Cosbyjem. 

Podsjetimo, 13 žena tužilo je Cosbyja za silovanje 2004., no nakon dvije godine u tajnosti su se dogovorile za odštetu. Od rujna ove godine uslijedio je niz optužbi protiv glumca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'