Obavijesti

Show

Komentari 14

Supertalent: Pred dečkima ne volim plesati oko šipke

Supertalent: Pred dečkima ne volim plesati oko šipke
13

Vidjevši plesne pokrete karakteristične za kralja popa, Enis je otkrio da je Michael Jackson još uvijek živ. Capoeirom je oduševio vatrogasac

VIDEO

Ingrid Jerak (39) publiku i žiri “Supertalenta” odlučila je osvojiti plesom oko šipke. Zadranka ističe kako nije riječ o striptizu nego o sportu i to vrlo zahtjevnom.
- Cijeli sam život u plesu i sportu. Prije tri i pol godine pročitala sam knjige o tomu novom sportu. Upisala sam se u školu, a danas imam i licenciju za vođenje treninga - kaže Ingrid. Odbija pomisao da takav ples oko šipke ima seksualna obilježja ili da pomaže u seksualnom životu.
- To je sportska disciplina i nije ni u kakvoj vezi sa seksom - ističe Ingrid, koju podupiru obitelj i prijatelji.
Ovacije publike i žirija nekoliko puta dobile su i razne plesne grupe. Grupa Ritam ulice iz Zagreba oduševio je koreografijom plešući na hitove Michaela Jacksona.
- Divni ste i moram vam otkriti da je kralj popa još uvijek živ. Eno ga u Bosni - zaključio je Enis. Studentica Iva (21) na pozornici se pojavila sa svojim kućnim ljubimcem. Pokazala je kako je naučila crno-bijelog koker španijela plesati.
- To je ono što stalno želim gledati - izjavio je Merlić. Akrobatskim borbenim plesom Capoeirom oduševio je vatrogasac iz Solina, Tomislav Kodžoman (20). Na kraju je, uz pljesak publike zapjevao na portugalskom jeziku.



ANA PLEŠE SA ZMIJOM LJUBIMCOM
Zagrepčanka Ana Milošević (33) bavi se plesom 20 godina te obožava Indiju i Orijent. Nastupa sa zmijom Ljubicom Zubicom, koju je posudila od kolege.




LIMENA GLAZBA I HEAVY METAL
Deveteročlani požeški bend We Come One nazvao se prema pjesmi benda Faithless i zaljubljeni su u žestoki rock. Spajaju limenu glazbu s heavy-metalom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija