Obavijesti

Show

Komentari 60

Supruga Darija Srne došla na reviju u jakni od 46 tisuća kuna

Supruga Darija Srne došla na reviju u jakni od 46 tisuća kuna
8

Nepisano je modno pravilo da na reviju nekog brenda trebate obući barem jedan od njihovih 'komada' koji se izlaže. Mirela se odlučila za jaknicu izrađenu od vune i tvida

VIDEO

Ekonomistica Mirela Forić Srna (36), supruga bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne (36) poput svih ljubiteljica mode i influencerica nije propustila ovosezonski tjedan mode u Parizu.

Gostovala je na Chanelovoj reviji, a za tu je prigodu obukla jedan od najpoznatijih Chanelovih komada iz predkolekcije jesen/zima 2018/2019. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day at the beach in October only at @chanelofficial ❤️💫 #chanelbythesea

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Nepisano je modno pravilo da na reviju nekog brenda trebate obući barem jedan od njihovih 'komada' koji se izlaže. Mirela se ovom prilikom odlučila za jaknicu od 46 tisuća kuna. Izrađena je od vune i tvida s prepoznatljivim crtama modne kuće u plavoj i crvenoj boji te zlatnim gumbima.

Prije same modne revije, Mirela se na sjedištu automobila pohvalila pozivnicom.

Mirela si ovog ljeta priuštila i luksuzan odmor. Krstarila je Jadranom u društvu prijatelja na 57 metarskoj jahti 'Skyfall' koja vrijedi 31,5 milijun dolara (oko 199 milijuna kuna). Tjedni najam te jahte, kako kažu iz agencije za iznajmljivanje luksuznih plovila, je 275 tisuća eura (oko dva milijuna kuna), a kada se uključe i troškovi poput goriva cijena se popne na 320 tisuća eura (otprilike 2,4 milijuna kuna). 

Slavko Midžor/Pixsell

Inače, Mirela i Dario su u braku već osam godina. Vjenčanje je bilo intimno sa šezdesetak uzvanika i održano je na terasi dubrovačke vile Agava. Par ima kćeri Kasju (8) i sina Karla (3). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin