Show

Komentari 6

Suprugu je upoznao u srednjoj školi, a danas imaju dva sina: 'Svaki gol posvećujem Suzani'

Suprugu je upoznao u srednjoj školi, a danas imaju dva sina: 'Svaki gol posvećujem Suzani'

Par je vezu okrunio brakom 2018. godine u stenjevečkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Nogometaš je Suzanu zaprosio u Južnoj Koreji

Fifa ga je prošlu utakmicu nazvala 'Jokerom', tajnim adutom s klupe Zlatka Dalića, koji je trebao ući protiv Kanade i riješiti utakmicu. Ipak, to nije bilo potrebno jer su se njegovi suigrači pobrinuli da utakmica bude riješena ranije, no Mislav Oršić svejedno je pred sam kraj upisao asistenciju i uz Lovru Majera utakmicu protiv Kanade završio mirno. Mladi Dinamovac hrvatskoj se publici već pokazao nebrojeno puta, sa zagrebačkim klubom ostvario je niz dobrih rezultata, a tako će, nadamo se, nastaviti i na Svjetskom prvenstvu s 'vatrenima'. Bilo kako bilo, u pobjedi i porazu njegov 'adut s tribina' i najveća podrška u karijeri i privatnom životu, već 14 godina, je supruga Suzana Oršić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Potrebno je puno odricanja, ali uvijek smo bili podrška jedno drugome, bez obzira na sve. Sve ima svoje prednosti i mane. Trenutačno je moj život u potpunosti posvećen Mislavu i našoj djeci - ispričala je svojedobno Suzana za časopis Story. 'Bolja polovica' hrvatskog reprezentativca rijetko se pojavljuje u javnosti, dok su joj profili na društvenim mrežama 'zatvoreni' za sve poglede, osim onih koji je prate. 

Mislav svaki svoj gol posvećuje supruzi Suzani, a skupa su od srednjoškolskih dana. Par je vezu okrunio brakom 2018. godine u stenjevečkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Nogometaš je Suzanu zaprosio u Južnoj Koreji. Zajedno imaju dva sina, Manuela i Ivana.

- Uvijek kad ostvarim pogodak, ljubim tetovažu na ruci i svaki gol posvećujem supruzi Suzani s kojom sam u braku tri godine te sinu Manuelu koji je rođen ljetos. Inače, moj sin je mirna beba, spava cijelu noć, ne budi me plačem - rekao je Oršić prošle godine za Jutarnji list.

Hrvatski adut s klupe, za razliku od supruge Suzane, s javnosti ponekad podijeli njihove zajedničke fotografije, uz koje se nađu i romantični komentari. 

Suzana je za Mislavom išla u Italiju, Kinu, Južnu Koreju, a kako je mladi Dinamovac svojedobno rekao, upravo ona je bila zaslužna za organizaciju cijelog njihovog vjenčanja jer se on bolje snalazi na terenu. 

Najčitaniji članci