Show

Komentari 37

Šuput je opet pozirala u kadi: 'Vrijeme je da se pozdravimo'

Šuput je opet pozirala u kadi: 'Vrijeme je da se pozdravimo'

Posljednja kupka prije nego napustim ovo prelijepo mjesto. Vrijeme je da se pozdravimo, napisala je pjevačica u opis fotografije koja je u samo dva sata skupila više od 10 tisuća lajkova

Svatovska pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) poručila je fanovima na društvenim mrežama kako je danas posljednji dan njezinog odmora na Baliju i da joj je jako žao što se mora vratiti kući.

Pozirala je gola u kadi, leđa okrenutih objektivu kamere iza koje je stajao njezin suprug Nenad (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Posljednja kupka prije nego napustim ovo prelijepo mjesto. Vrijeme je da se pozdravimo - napisala je pjevačica u opis fotografije koja je u samo dva sata skupila više od 10 tisuća lajkova.

Komentara nije nedostajalo, a jedan obožavatelj na Instagramu joj je napisao: 'Baš mi je žao što moraš ići... Mjesto je predivno'.

Inače, par je boravio u Mandapa, u Ritz-Carlton Reserve resortu u kojem je cijena za četiri noćenja 17 tisuća kuna. S obzirom na to da njih dvoje vole luksuzne večere, pitanje je samo koliko su još dodatno potrošili na delicije koje su probali.

Kada se u te cijene uračunaju svi izleti na kojima je par bio, ali i cijene letova, cifra putovanja penje se na preko 200 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci