Obavijesti

Show

Komentari 83

Šuput je 'razdrmala' publiku: Ponovno je pokazala previše...

Šuput je 'razdrmala' publiku: Ponovno je pokazala previše...
12

Nije trebalo Maji dugo da u velikom bijelom šatoru i haljini iste boje upriliči atmosferu svadbaških derneka, na kojima je izgradila dobro poznatu, uspješnu karijeru...

Nakon što su u četvrtak pred zagrebačkom publikom na Rujanfestu nastupili novi idoli hrvatskih tinejdžera, trap folkeri Coby (34) i Senidah (34), petak je bio rezerviran za Maju Šuput (39), koja je oslobodila jedan petak u svom pretrpanom rasporedbu svadbi i  otvorila večer na Bundeku. 

- Da vidim ruke gore! Žene, cure, djevojke, babe, ajmo svi - povikala je Maja čim je izašla na pozornicu, a publika koju su činile uglavnom mlađahne djevojke, odmah se dala na posao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Nije trebalo Maji dugo da u velikom bijelom šatoru i haljini iste boje upriliči atmosferu svadbaških derneka, na kojima je izgradila dobro poznatu, uspješnu karijeru.

- Koliko ima muškaraca - povikala je ubrzo Šuput, a rezultat je bio poražavajuć. Nekolicina muškaraca se odazvala, a Maja je u šali zaključila kako je na koncertu šest muškaraca, a ostali su vjerojatno gay. 

- Vikend je ljudi, nađite nekoga ovdje. Ljubite se - savjetovala je Maja, dok su nervozni roditelji pokušavali locirati svoju pogubljenu maloljetnu djecu na podu ljepljivom od alkohola i ‘okupanom’ mirisom užeglog ulja s obližnjih štandova.

U jednom trenutku dok je plesala, ponovno joj se dogodio kiks. Kako je na prethodnim nastupima znala pokazati gole grudi, ovoga puta to je učinila sa stražnjicom. 

- Ima li Bosanaca među nama - nastavila je s prozivanjem Maja nakon nekoliko, što svojih, a što tuđih hitova, a gotovo polovica montažnog šatora u euforiji je podigla ruke.

Nije dugo prošlo a Maja je u bećarskoj atmosferi na stage pozvala slobodnog, punoljetnog muškarca. Upecao se iz publike izvjesni Danijel iz Konjščine koji je s Majom zaplesao i zapjevao, a pjevačica mu je (bezuspješno) pokušavala pronaći plavušu u publici. 

S obzirom na to da se Danijel odmah privio uz Maju i nije puštao pjevačicu za vrijeme cijele pjesme, čini se da mu ova pomalo bizarna večer unatoč tome što nije pronašao srodnu dušu ipak neće ostati u lošem sjećanju. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak