Show

Komentari 191

Šuput nakon dva tjedna izašla u provod: 'Ostani doma s malim'

Šuput nakon dva tjedna izašla u provod: 'Ostani doma s malim'

Maja i Nenad ne skrivaju koliko su sretni što je dječak Bloom ušao u njihove živote. Mjesecima prije nego što se rodio kupili su sve što su smatrali potrebnim, a priznali su i da će ga razmaziti

Prije nešto više od dva tjedna pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) rodila je sina. Mnogobrojni pratitelji danima su čekali koje će to strano ime dati svom dječaku, a onda je otkrila da su ga nazvali Bloom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Novopečeni roditelji uživaju sa sinčićem, stalno ga fotografiraju, a iste podijele i sa onima koji ih prate ne društvenim mrežama. 

Maja je danas iznenadila mnoge objavivši fotografiju s prijateljicom Anitom Tuček. Fotografija je nastala danas, kako kaže Majin prijatelj Davor Grgin, a pjevačica je već je 'zaradila' kritike na račun preranog izlaska iz kuće nakon porođaja. 

- Ostani doma s malim - pisali su kritičari. S njome su bili i maleni Bloom i Nenad. Poznato je da se pjevačica ne obazire na negativne komentare ispod svojih objava pa se tako vjerojatno neće oglasiti ni na ovu.

Nenad i Maja ovih su dana obavili profesionalno fotografiranje s Bloomom. S obzirom na to koliko su fotki uspjeli napraviti, izgleda da je mališan bio itekako miran.

Golupčići ne skrivaju sreću zbog proširenja obitelji, a Maja je već naglasila u nekoliko navrata da joj je Bloom, s obzirom na njezine godine, prvo, ali i jedino dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci