Obavijesti

Show

Komentari 6

Susan Boyle: Voljela bih biti popularna poput Beatlesa...

Susan Boyle: Voljela bih biti popularna poput Beatlesa...
1

Svjesna je svog zvjezdanog statusa jer je obožavatelji slikaju dok hoda po cesti i prepoznaju je u autobusu. Ipak, najveća joj je želja da otpjeva duet s McCartneyjem

VIDEO

Znam da imam još puno toga za napraviti, ali kad bih imala priliku upoznati Paula i zapjevati s njim, to iskustvo bilo bi mi skoro na istoj razini kao upoznavanje pape, rekla je Susan Boyle (49).

Uz to što bi s McCartneyjem htjela zapjevati u duetu, želja joj je da stekne slavu i popularnost legendarnih Beatlesa, za koje kaže da su još popularni i da će njihova glazba živjeti zauvijek. Dodala je kako je svjesna svog zvjezdanog statusa te da ima obožavatelje po cijelom svijetu kojima je jako zahvalna na podršci. 

- Fotografiraju me dok hodam po ulici u mjestu gdje živim. Kad se to ne bi događalo mislila bi da je nešto pošlo po zlu - kaže Susan. 

Rastrošno ponašanje nema smisla

Planira kupiti automobil kako se više ne bi morala 'gužvati' u autobusu. Za volan neće sjesti sama, već će taj posao prepustiti nekome tko je bolji vozač od nje. I dalje živi skromno iako je tijekom prošle godine zaradila oko 35 milijuna kuna.

- Novcem se ne treba razbacivati jer rastrošno ponašanje nema smisla. Što bi ljudi rekli na takvo ponašanje? Sigurno ne ništa lijepo - kaže Susan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin