Obavijesti

Show

Komentari 180

Susjedi ljuti: Maja na oglasnoj ploči suda zbog duga od 480 kn

Susjedi ljuti: Maja na oglasnoj ploči suda zbog duga od 480 kn
3

Pjevačica i suprug Nenad trenutačno žive u podsljemenskoj zoni u raskošnom unajmljenom stanu dok se njihov renovira. Radi se o neplaćenim režijama uoči vjenčanja

VIDEO

Nekoliko ljutitih suvlasnika zgrade u Zagrebu u kojoj živi Maja Šuput Tatarinov (41) na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli su prijedlog o ovrsi pjevačice zbog duga od 481,14 kuna. Radi se o zajedničkoj pričuvi za zgradu u kojoj pjevačica živi u Zagrebu, a ime Maje Šuput Tatarinov prije nekoliko dana osvanulo je na oglasnoj ploči suda u Vukovarskoj ulici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Šuput dužna za pričuvu 01:06

- To su privatne stvari koje ne mogu komentirati. Sigurno je platila dug - rekla nam je Katarina Kolar, menadžerica Maje Šuput Tatarinov, a sama pjevačica nije se javljala na naše pozive. 

Riječ je o pričuvi za travanj i lipanj 2019. godine. Maja Šuput udala se za bivšeg hotelskog menadžera Nenada Tatarinova (38) u svibnju 2019. u istarskim Balama nakon dvije godine veze i zaruka. Nagađa se da je Maja zaboravila platiti režije zaokupljena pripremama za vlastito vjenčanje za koje, kako je ranije rekla, nikako nije uspijevala naći vremena. Na glamuroznom vjenčanju na imanju Meneghetti, Maja i Nenad pozvali su samo najbliže, među kojima njezina najboljeg prijatelja i stilista Marka Grubnića te njezinu kumu Lanu Gadžu Čermak.

Ovako je Maja izgledala prije 16 godina: 'Ne prepoznajemo te...'
Ovako je Maja izgledala prije 16 godina: 'Ne prepoznajemo te...'

Maja je poslije svadbe, vjerojatno ponesena euforijom zbog ulaska u bračnu luku, zaboravila platiti i režije za lipanj. U kolovozu pak iste godine s novopečenim suprugom i Markom Grubnićem otputovala je na Mikonos na godišnji odmor. Vjerojatno zaokupljena planiranjem odmora iz snova smetnula je platiti režije za lipanj. Sa suprugom Nenadom na medeni mjesec otišla je u studenom 2019. godine na egzotične Maldive. Prijedlog za ovrhu dočekao ju je upravo nakon povratka u hladni Zagreb u prosincu. Kako je nedavno rekla, Maja i suprug trenutačno ne žive u dvoetažnom stanu od 180 kvadrata u podsljemenskoj zoni, nego su podstanari. Naime, zbog dolaska prinove u ožujku preuređuju stan. 

- Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje - izjavila je nedavno Maja za Večernji list. 

'Udebljala sam se šest kila, a ime još uvijek nismo smislili...'
'Udebljala sam se šest kila, a ime još uvijek nismo smislili...'

Majin stan je smješten na vrhu urbane vile. U donjoj etaži su dnevna soba, radna soba, blagovaonica i kuhinja. Na gornjoj etaži nalaze se spavaća soba, prostrana garderoba sa stolom za šminkanje i kupaonica. Maja sa svojim obožavateljima redovito dijeli fotografije iz svojeg stana. Najviše voli pozirati u svojoj prostranoj garderobi okružena dizajnerskim krpicama. Voli se slikati Maja i u kupaonici ogrnuta ružičastim bademantilom Versace, njezinom omiljenom bojom. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 180
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin