Show

Komentari 180

Susjedi ljuti: Maja na oglasnoj ploči suda zbog duga od 480 kn

Susjedi ljuti: Maja na oglasnoj ploči suda zbog duga od 480 kn

Pjevačica i suprug Nenad trenutačno žive u podsljemenskoj zoni u raskošnom unajmljenom stanu dok se njihov renovira. Radi se o neplaćenim režijama uoči vjenčanja

Nekoliko ljutitih suvlasnika zgrade u Zagrebu u kojoj živi Maja Šuput Tatarinov (41) na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli su prijedlog o ovrsi pjevačice zbog duga od 481,14 kuna. Radi se o zajedničkoj pričuvi za zgradu u kojoj pjevačica živi u Zagrebu, a ime Maje Šuput Tatarinov prije nekoliko dana osvanulo je na oglasnoj ploči suda u Vukovarskoj ulici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- To su privatne stvari koje ne mogu komentirati. Sigurno je platila dug - rekla nam je Katarina Kolar, menadžerica Maje Šuput Tatarinov, a sama pjevačica nije se javljala na naše pozive. 

Riječ je o pričuvi za travanj i lipanj 2019. godine. Maja Šuput udala se za bivšeg hotelskog menadžera Nenada Tatarinova (38) u svibnju 2019. u istarskim Balama nakon dvije godine veze i zaruka. Nagađa se da je Maja zaboravila platiti režije zaokupljena pripremama za vlastito vjenčanje za koje, kako je ranije rekla, nikako nije uspijevala naći vremena. Na glamuroznom vjenčanju na imanju Meneghetti, Maja i Nenad pozvali su samo najbliže, među kojima njezina najboljeg prijatelja i stilista Marka Grubnića te njezinu kumu Lanu Gadžu Čermak.

Maja je poslije svadbe, vjerojatno ponesena euforijom zbog ulaska u bračnu luku, zaboravila platiti i režije za lipanj. U kolovozu pak iste godine s novopečenim suprugom i Markom Grubnićem otputovala je na Mikonos na godišnji odmor. Vjerojatno zaokupljena planiranjem odmora iz snova smetnula je platiti režije za lipanj. Sa suprugom Nenadom na medeni mjesec otišla je u studenom 2019. godine na egzotične Maldive. Prijedlog za ovrhu dočekao ju je upravo nakon povratka u hladni Zagreb u prosincu. Kako je nedavno rekla, Maja i suprug trenutačno ne žive u dvoetažnom stanu od 180 kvadrata u podsljemenskoj zoni, nego su podstanari. Naime, zbog dolaska prinove u ožujku preuređuju stan. 

- Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje - izjavila je nedavno Maja za Večernji list. 

Majin stan je smješten na vrhu urbane vile. U donjoj etaži su dnevna soba, radna soba, blagovaonica i kuhinja. Na gornjoj etaži nalaze se spavaća soba, prostrana garderoba sa stolom za šminkanje i kupaonica. Maja sa svojim obožavateljima redovito dijeli fotografije iz svojeg stana. Najviše voli pozirati u svojoj prostranoj garderobi okružena dizajnerskim krpicama. Voli se slikati Maja i u kupaonici ogrnuta ružičastim bademantilom Versace, njezinom omiljenom bojom. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

Najčitaniji članci