Obavijesti

Show

Komentari 4

Šuška se: Lilly Allen je u vezi s glumcem iz Stranger Thingsa?

Šuška se: Lilly Allen je u vezi s glumcem iz Stranger Thingsa?
7

Prve glasine o vezi Lily Allen sa zvijezdom serije Stranger Things započele su prošli mjesec kada su viđeni u West Endu na predstavi 'The Lehman Trilogy' u kazalištu Piccadilly

VIDEO

Pjevačicu Lily Allen (34) jedna od obožavateljica uočila je tijekom boksačkog meča u Londonu za vikend sa zvijezdom serije Stranger Things, Davidom Harbourom (44), zbog čega su počela šuškanja kako su njih dvoje u vezi.

Prve glasine o njezinoj vezi s glumcem započele su prošli mjesec kada su viđeni u West Endu na predstavi 'The Lehman Trilogy' u kazalištu Piccadilly.

Lily Allen in Concert - Los Angeles

 

Lily je ranije ove godine prekinula s glazbenikom Meridian Danom , a čini se kako se Harbour odvojio od djevojke, glazbenice Alison Sudol (34).

Glastonbury Festival 2009 - Day One

Lily je prošle godine objavila memoare 'My Thoughts Exactly' u kojoj je progovorila o mnogočemu što ju je snašlo u životu. Brojne afere i nerazriješeni obiteljski odnosi otežali su joj razdoblje dok je bila slavna i ponosna na svoja postignuća.

Lily Allen concert at G-A-Y - London

Kad joj je bilo 14, spavala je s očevim prijateljom, slavnim nogometašem kojem je tada bilo 19 godina. Došla je u njegov hotel vratiti mu nogometnu opremu koju je ostavio u automobilu njezinog oca Keitha, a onda ju je odveo u sobu gdje su imali spolni odnos.

-  Imala sam 14, a on 19 godina, doduše meni se činilo kao da je iz totalno druge generacije. Poslije toga, osjećala sam se smiješno. Znala sam što se dogodilo i da nije bilo ispravno. Moj tata je odlučio situaciju kojoj sam spavala sa skoro nepoznatom osobom pretvoriti u šalu. Nisam se dobro osjećala zbog toga - napisala je pjevačica u memoarima. 

Lily Allen concert at G-A-Y - London

Progovorila je i o propalom braku sa Samom Cooperom (41) s kojim je bila u braku od 2011. do 2016., a razvod je finaliziran prošle godine.  

- Spavala sam s nekoliko eskort dama tijekom turneje jer sam bila izgubljena i usamljena i tražila sam nešto. Nisam ponosna, ali se ni ne sramim toga. Ne radim to više - rekla je Lily. 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin