Obavijesti

Show

Komentari 10

Šuška se, šuška: Cetinski pjeva Vedranu i Franki na vjenčanju?

Šuška se, šuška: Cetinski pjeva Vedranu i Franki na vjenčanju?
10

Priča se da im ja pjevam na vjenčanju, a ako je tako dat ću sve od sebe da svi budu sretni. A najbitnije je da Vedran i Franka budu zadovoljni, rekao je Cetinski

VIDEO

Kad završi Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, reprezentativac Vedran Ćorluka (32) i pjevačica u usponu Franka Batelić (26) privode kraju pripreme za svoje vjenčanje krajem srpnja. Otkrilo se da će svadba biti na imanju u Frankinoj rodnoj Istri, a navodno će im na svadbi pjevati Tony Cetinski (49). 

- Šuška se, šuška. Ja ću nastojati zabaviti sve uzvanike. A najbitnije je da Vedran i Franka budu sretni i da ta svadba prođe lijepo, kao i da kasnije taj brak bude sretan - rekao je Cetinski za dnevnik.hr, kada su ga pitali je li istina da će upravo on zapjevati mladencima na prvi dan njihovog života kao supružnika. 

Tony Cetinski

Ipak, Batelić još nije htjela komentirati navode da se udaje.

- Stvarno ne volim pričati o svom privatnom životu tako da... Mislim da su to jako intimne stvari i želim to zadržati za sebe - rekla je pjevačica nakon nastupa na 'Rise Up Festivalu' u Poreču na kojem je s britanskom pjevačicom Ritom Orom (27) nastupila neposredno nakon što je Hrvatska izborila pobjedu nad Rusijom i otišla u polufinale.

Nakon toga je otputovala u Moskvu gledati polufinale Hrvatske i Engleske iako njezin zaručnik još nije ni dobio priliku igrati više od par minuta na ovom Prvenstvu. 

- Naravno da idem! Idem u Moskvu i tamo ćemo se pozdraviti! Sad više nema povratka! Idemo u finale, to je to! – rekla je Franka i dodala da će biti 'najvatrenija navijačica' na tribinama u Moskvi.

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin