Obavijesti

Show

Komentari 13

Suze za Vanju: 'Svi smo se molili da ozdravi. Premlada je otišla'

Suze za Vanju: 'Svi smo se molili da ozdravi. Premlada je otišla'
16

Ježimo se i svi smo u šoku. Vanja je bila prekrasna djevojka, posebno mjesto ima u mom srcu. Obožavao sam je. Iskreno mi je žao, rekao nam je potreseni Vanjin trener iz showa Mario Mlinarić

VIDEO

Vanja Žikić, kandidatkinja treće sezone showa 'Život na vagi', preminula je u 31. godini života. Danima se borila s bakterijskom upalom pluća, a preminula je u riječkoj bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminula Vanja Žikić

Pokretanje videa...

Preminula Vanja Žikić 01:11

Njezini kolege iz showa, koji su skupa s njom gubili kilograme, šokirani su tužnom viješću.

- Svi smo u šoku i potreslo nas je, ali što reći, život je čudo. Ma Vanja je uvijek bila veseli, dobri duh kuće. Uvijek nas je znala nasmijati s nekim svojim izjavama. Bila je dobra duša. Njezin osmijeh ćemo svi pamtiti. Zajedno smo bili u crvenom timu i sve prolazili skupa - rekao je Marko Kregar (28).

Pobjednik treće sezone showa Alen Abramović (46) tužnu je vijest saznao na treningu. 

- Šokiran sam. Znao sam da je bolnici i molio sam se za nju da ozdravi. Bila je uvijek vesela i nasmijana. Prava zafrkantica i jako dobra osoba - govori nam Alen. Prisjetio se kako su sjedili jedno pored drugoga u kuhinji i zezali se kako je ukusna hrana koju jedu, a očekivali su 'zdrave splačine'.

- Bila je divna osoba, zauvijek ću je pamtiti. Nakon showa se ponovno udebljala i odlučila je smršavjeti. Dugo mi se jadala da si ne može pomoći i da stalno jede. Odlučila je potražiti pomoć i otišla je napraviti pretrage koje već dugo nije radila i nakon toga je htjela opet pravilno gubiti kilograme. Međutim, u bolnici su joj rekli da ima upalu pluća i da joj pluća rade oko 30 posto... Čule smo se, zvala sam je i onda mi se odjednom prestala javljati. Dečko joj je došao u Rijeku, zbog korone ju nije mogao vidjeti i rekli su mi da je na samrti... Svi smo bili u šoku, dobila je bakteriju i borila se za život, ali nije uspjela. Nikad je nećemo zaboraviti - jecajući je za 24sata rekla Josipa Lopac, njena najbolja prijateljica.

- Prekrasna mlada osoba nas je prerano napustila. Neka ti je laka zemlja i čuvali te anđeli jer i ti si bila jedan prekrasan anđeo. Počivaj u miru zlato - napisala je na svom Facebook profilu Dijana Hrga Smoljo, majka kandidata Luke Smolje, koja se znala družiti s Vanjom.

Preminula Vanja (30) iz 'Života na vagi': Kolege se opraštaju
Preminula Vanja (30) iz 'Života na vagi': Kolege se opraštaju

Potresena je i Irena Štetić Andrin (38). 

- Strašno, u šoku sam. Žao mi je što je jedan mladi život ugašen. Vanja je bila jedna neshvaćena duša u ovom sirovom svijetu koja se borila na svoj način i na način koji je vjerojatno jedino znala i mogla, sigurna sam da joj je sa Denisom, s kojim je bila u vezi od izlaska iz 'Života na vagi', doživjela sreću. Pamtit ću ju kao osobu koja je iskreno i otvorenog srca, usprkos svim borbama koje je imala sa sobom i sa svim nedaćama koje su joj se dogodile kroz život, branila sve svojom vedrinom i veselim pristupom svemu. Vjerujem da je velika tuga u srcu svih onih koji su je poznavali. Život ju nije mazio, ali isto tako vjerujem da za svoju žrtvu koju je podnijela na ovom svijetu sada tamo negdje gore uživa bez ikakvih ovozemaljskih opterećenja. Vanja, počivala u miru Božjeg carstva - s tugom je ispričala Irena  za 24sata. 

Tužnu vijest čula je i Nina Martina Korbar (27). 

- U šoku sam i potresena, otišla je premlada i želim joj da počiva u miru Božjem na ljepšem mjestu od ovog svijeta na kojem se ona nije snašla - rekla je Nina Martina. 

Trener Mario Mlinarić (40) ne zna što bi rekao od šoka. 

- Ježimo se i svi smo u šoku. Ne znam što bih rekao. Ne vjerujem. Vanja je bila prekrasna djevojka, posebno mjesto ima u mom srcu. Obožavao sam je. Iskreno mi je žao - rekao nam je potreseni Vanjin trener u showu Mario Mlinarić.

Natjecateljica prve sezone showa, Gabrijela Crnjac, podijelila je na Facebooku razgovor između nje i Vanje, koja joj je 2018. godine poručila da se u show prijavila upravo zbog nje.

- Borila si se kao lavica. To si i bila. Tijelo žene, duša i snaga lavice. Drago mi je što sam imala mali utjecaj na tebe i tvoj život. I da, draga Vanja, uspjela si. Počivaj u miru - rekla je Gabi.

- Draga Vanja, tvoja zaigranost i glasan osmijeh zauvijek će ostati u našim srcima. Lete scene uspomena u glavi i nitko od nas ne miri se s tvojim preranim odlaskom. Sada si na nekom ljepšem mjestu uz Gospodina, počivala u miru Božjem - rekla je Filomena Roglić (33). 

Mario Mandić (26) teško je primio tužnu vijest.

- Zajedno smo bili u showu, zajedno smo trenirali izvan kuće. Bila je smiješna i pozitivna osoba. Vjerujem da je sada na nekom boljem mjestu - rekao je Mario. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao