Obavijesti

Show

Komentari 10

Svaki tjedan farbala kosu, sad se ohrabrila i pokazala je sijede

Svaki tjedan farbala kosu, sad se ohrabrila i pokazala je sijede
6

Nakon 18 godina supruga britanskog rokera odlučila se na promjenu. Svaki tjedan farbala je kosu u crveno, a sad se odlučila na prirodno bijelu boju. 'Osam sati mi je trebalo za ovu transformaciju', otkrio je frizer

VIDEO

Britanski roker Ozzy Osbourne (71) nedavno je otkrio kako boluje od Parkinsonove bolesti. Sad je izjavio da 'neće još dugo', ali je rekao kako bi vjerojatno davno umro da ga nije motiviralo stvaranje glazbe. Uz njega je u svakom trenutku supruga Sharon Osbourne (67), koja se odlučila na veliku promjenu. 

Skupila je hrabrosti i svoju prepoznatljivu crvenu kosu ofarbala je u bijelu. To ne bi bilo čudno da bivšoj sutkinji X-faktora ovo nije promjena zbog koje se predomišljala dugih 18 godina. 

Kako piše Mirror, Sharon se odlučila na prirodnu verziju kose, pa je bijela bila njezin odabir kako bi se uklopila s njezinim sjedim vlasima koje je svaki tjedan farbala u crveno. To, sad više neće biti slučaj. Promjenom supruge britanskog rokera pohvalio se frizer Jack Martin na svom profilu društvene mreže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another great day in my career welcoming the most beautiful and elegant talk show host and entertainer @sharonosbourne for a complete transformation. Sharon has 100% white hair and she was coloring her hair once a week dark vibrant red for the past 18 years. she explained to me that she wanted to do this transformation long time ago but every time she attempts it ends up with a disaster. Sharon was very tired of coloring her hair once a week and she was obligated to since she is on tv almost every day hosting her popular tv show @thetalkcbs . I didn’t promise Sharen anything but I told her I will try my best, it took me a total of 8 hours from start to finish to get her to a platinum blonde so she doesn’t have to be committed to coloring her hair once a week anymore. I had great time spending my day off with this gorgeous, humble, and sweet soul. ____________________________________________ Products used in this transformation. Lightener: @wellahairusa blondor with 20 vol Bond insurance: @olaplex Toner: @pravana 10.07 with zero lift Treatment: olaplex number 2 Color tools : @framar ——————————————————— #behindthechair #americansalon #modernsalon @behindthechair_com @american_salon @modernsalon #silverhair #platinumhair #opaplex #wellahair #wella #wellaprofessional #pravana #sharonosbourne #celebrityhair #platinumhair @saloncentric @cosmoprofbeauty

A post shared by ᒍᗩᑕK ᗰᗩᖇTIᑎ (@jackmartincolorist) on

-  Još jedan sjajan dan u mojoj karijeri. Sharon ima 100% bijelu kosu i farbala je kosu jednom tjedno u jarko crveno u posljednjih 18 godina. Objasnila mi je da je htjela izvršiti ovu transformaciju odavno, ali svaki put kad to pokuša završi katastrofom. Sharon je bila jako umorna farbati kosu jednom tjedno. To joj je bilo obvezna budući da je skoro svaki dan na televiziji. Nisam obećao Sharon ništa, ali sam joj rekao da ću se potruditi, trebalo mi je ukupno osam sati od početka do kraja da je odvedem do platinasto plavuše, tako da ne mora biti posvećena farbanju kose svakih tjedan dana. Odlično sam provodio slobodan dan s ovom prekrasnom, poniznom i slatkom dušom - napisao je frizer u opisu fotografije. 

Sharon gorjela kuća pa poslala asistenta u plamen po slike...
Sharon gorjela kuća pa poslala asistenta u plamen po slike...

Njegovi pratitelji složili su se kako Sharon prirodniji izgled bolje stoji, a i da sad izgleda puno mlađe, kojoj je to i cilj budući da čest odlazi na razne tretmane za lice. Nedavno je tako bila na svom četvrtom liftingu lica. Sharon je živi dokaz citata 'Ljepota je bol', a kako kaže, ne smije se žaliti na bol s obzirom da je to željela učiniti. Govoreći o liftingu lica, kaže kako su njezina kozmetička poboljšanja bila poput 'servisa automobila'.

Ipak se odlučila na operaciju, bez obzira na to što je 2013. u svom memoaru 'Neslomljiva' obećala kako je s istim završila.

- Nema puno toga što nisam sasvim izrezala, istegnula, ljuštila, poboljšala ili uklonila. Mislim da nisam toliko loša kao neke žena, ali više neću ići na kozmetičke postupke - napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So very sad. Rest In Peace #KobeBryant

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on

Sharon je 1999. smršavila preko 100 kilograma podvezivanjem želuca, a otkrila je kako je u to vrijeme potrošila više od 800.000 kuna na podizanje lica, trbušnjake, zatezanje područja oko očiju, liposukciju i botoks.

Osbourneova žena: 'Operacije su mi kao servis automobila'
Osbourneova žena: 'Operacije su mi kao servis automobila'

Također, 2007. je priznala kako je potrošila 3,5 milijuna kuna na plastične operacije i kozmetička poboljšanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael
Rai slučajno otkrio da je Izrael u Italiji imao 40 % televotea! Širi se snimka i jedna luda teorija
APSURD NA EUROSONGU

Rai slučajno otkrio da je Izrael u Italiji imao 40 % televotea! Širi se snimka i jedna luda teorija

Nakon polufinala se predstavnica Izraela Eden Golan popela na drugo mjesto na kladionicama te joj predviđaju 17 % šanse za pobjedu