Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
54 komentara

Svatko ima jednu Oliverovu koja je samo njegova, posebna

Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka vjenčali su se prije tjedan dana u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama

Foto: Instagram/Tomislav Miletic/Pixsell
54 komentara

Jer svatko ima barem jednu Oliverovu koja je samo njegova, posebna. Ova je naša... Oliver. On je s nama kroz sve. On je govorio umjesto nas. A za njega će zauvijek govoriti njegove pjesme, poručila je Franka Batelić (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je objavila video prvog plesa s novopečenim suprugom Vedranom Ćorlukom (32), a par je za isti odabrao veliki hit Olivera Dragojevića, 'Prije sna' i tako još jednom odao počast preminulom glazbeniku.

SVI SU GA VOLJELI Mladen iz TBF-a: Oliverov glas će biti trajno upisan u naš DNK

Inače, Franka je bila među prvim kolegama koji su se cijelog dana na društvenim mrežama opraštali od pjevača.

- I ništa više nikada neće biti isto. Hvala za sve note, za svaku riječ. Neka Vam je mirno more, kapetane - poručila je.

ZBOGOM KAPETANE Pravi morski vuk: Dok je plovio barkom, nije pričao o poslu...

Podsjetimo, pjevačica i Ćorluka vjenčali su se prije tjedan dana u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama.

Nakon što su razmijenili zavjete i objavili prve bračne fotografije na društvenoj mreži, mladenci su se sa svojim gostima zaputili u vilu Meneghetti gdje su tulumarili do jutra.

VIDI OVO: 10 stvari koje trebate znati o Oliveru.

Tema: Odlazak legende: Umro Oliver Dragojević

Message